Друзі. Не хочу нікому псувати новорічний настрій (в кого він є), але нагадаю про план «Шатун». Чи є він в реальності чи немає — не знаю. В данному випадку я маю на увазі Пінчука і його інформаційну діверсію.

В серйозному американському виданні Пінчук опублікував статтю, в якій виклав яким чином Україні та українцям досягти миру. Сподіваюсь, всі її читали. Коротко — під виглядом компромісу нам підсовують капітуляцію. Страшне ось що!

Ця стаття розширює вікно Овертона, тема капітуляції (під назвою «компроміс») активно обговорюється. Пінчук напевно висловлює думки, які розділяють його тесть Кучма та Медведчук, члени тристоронньої контактної групи у Мінську.

За Пінчука заступається Інна Богословська, мовляв — кожна людина, тим паче бізнесмен Пінчук має право на думку (і дійсно: «Путін ввєді вайска» — це теж думка). Розгорнуту статтю фактично на підтримку тез Пінчука пише Юрій Романенко на «Хвилі».

На цьому ж полі грає і Савченко, На цьому ж полі грають опоблоківці. На цьому ж полі грають Мураєв з Рабіновичем з їхньою «За Життя».

Нас з різних боків, на різних рівнях готують до капітуляції. Втім, вже не перший день чи місяць. Але тепер ця підготовка дішла і до американців. І вся ця ситуація здається мені вкрай небезпечною.

Вікно Овертона в дії.

-------------

Хочете допомогти дітям в зоні АТО та військовим? Звертайтесь до мого друга Олега Піротехніка. Перевірена людина. З ним ми часто їздемо разом. Олег їздить в АТО регулярно, мінімум двічі на тиждень, в різні міста, до різних підрозділів , завжди по суті. по реальних потребах.

4149 4978 5466 2642 Абрамычев Олег, Приват банк

Разом до перемоги!