Загальновідомий факт, що український шоумен, продюсер, керівник студії «Квартал 95» Зеленський Володимир Олександрович балотується на посаду Президента України. У мене з цього приводу з'явилось багато думок, з якими я хочу поділитись з Вами.

Свого часу я з великим задоволенням продивився серіал «Слуга народу», де він чудово зіграв народного Президента і мені фільм дуже сподобався. Хто не бачив – обов'язково раджу до перегляду! Але одна справа талановито зіграти за сценарієм, а інша справа стати Президентом. Я задався питаннями: А чи зможе він стати керівником такої складної і проблемної країни, як Україна і на скільки успішно? Може дійсно Україні зараз потрібен не політик, а хороша людина із зовні? Шанс на перемогу у нього є.

Впевнений, що в Україні, як і в усій Європі, дуже втомилися від популізму прагматичних і брехливих політиків, є запит на зміни і очищення влади. Зеленський чудово це розуміє і тому вносить пропозиції: подається на пост Президента України та збирає команду нових, незаангажованих, патріотично-ідейних людей, які ніколи не були у політиці. Це чудове перезавантаження системи, яка 27 років укорінювала «своїх» агентів-захисників інтересів Росії та олігархічних кланів.

Зеленський сам говорить у своїй передвиборчій програмі кандидата на пост Президента України, що йде на один срок, щоб змінити систему заради майбутнього. Великі зміни можуть робити лише незалежні люди, які не мали досвіду брудних політичних ігор та співпраці зі зрадниками. Практично всі наші політики готові на будь-які змови заради влади.. Ми це бачимо і розуміємо, але чомусь потребуємо їх багаторічну маніпуляцію та гру слів. Мазохісти!

5c75f82e5befd.jpg

Володимир Зеленський зачіпає тим, що він справжня людина! Щирий, російськомовний патріот, який побудував велику бізнес-імперію і, що не менш важливо, міцну команду студії «Квартал 95». Якісні фільми та серіали, неймовірні програми та проекти, величезні можливості для людей та десятки тисяч робочих місць! Я не знаю жодного кандидата у Президенти, який зробив у своєму житті більше для щастя мільйонів людей та розвитку України поза політики. Це результат великого служіння та лідерства, якого ми так потребуємо.

Щодо управління державою, на мій
погляд Володимир Зеленський є
ідеальним Президентом. Чому?

  1. Зеленський обіцяє, що його першою законодавчою ініціативою буде законопроект про народовладдя, що закріплює, що тільки народ України формує основні завдання для влади через референдуми та інші форми прямої демократії. Наприклад, ви можете самі запропонувати склад команди майбутнього Президента: https://ze2019.com/dreamteam
  2. Він має намір ініціювати законопроекти про зняття недоторканності з Президента, депутатів Верховної Ради і суддів, про імпічмент Президента, про відкликання депутатів Ради, вибори в парламент і місцеві ради за відкритими списками, а депутатські прогули і «неперсональное» голосування автоматично стануть підставою для позбавлення депутатського мандата;
  3. Якщо вибори виграє Зеленський, ми перейдемо на нову форму правління – Україна стане парламентською республікою! Ми будемо на рівні з німцями та австрійцями. Так, згідно Конституції ми вже маємо цю форму правління, але по-факту практично всі Президенти централізували владу під себе. Володимиру це не вдасться, бо він не мав політичного досвіду та не був на різних рівнях влади як вони. Він делегує деякі свої повноваження на новостворений Парламент та команду професіоналів у своїх сферах. Хочете бути частиною цієї команди? Заповнюйте анкети: https://ze2019.com/team та https://ze2019.com/live-1

Це великі кроки демократії на які жоден Президент України ще не наважився, бо мали своїх друзів, родичів, бізнес-партнерів у владних кулуарах та і самі були далеко не чисті перед Законом. Зеленський – це зовсім інша історія. Я вважаю, що тільки він може змінити цю систему, як людина із зовні: принципова та ідейна.

Що не менш важливо, Зеленський
заявляє, що його головною метою
на посту Президента буде підвищення
добробуту українців. Як він це зробить?

  1. Для цього він обіцяє ввести «нульову декларацію» для бізнесу, при якій кожен бізнесмен за 5% зможе задекларувати і легалізувати свої доходи, а отримані кошти підуть на зменшення тарифного напруги для малозабезпечених;
  2. Детінізація і свобода економіки, заміна податку на прибуток податком на виведений капітал, формування прозорого ринка землі, перехід на власні енергетичні ресурси;
  3. При цьому він обіцяє впровадити економічний паспорт українця, який передбачає можливість кожного українця від народження накопичувати на своєму рахунку частину від реалізації державою природних благ (надр, землі) і після досягнення повноліття отримувати ці накопичення як власний стартовий капітал.

Найголовніше: Зеленський обіцяє гарантувати невідворотність покарання за корупцію, зокрема конфіскацію майна і довічна заборона займати державні посади. Давно вже потрібно було так зробити! Бо в нас тільки висвітлюють схеми та корупцію, а не саджають..

Є виклик: «Избиратели Владимира Зеленского – это, в основном, молодые люди, которые не придут на выборы. А если и придут, то не та часть, на которую идет расчет.» (с) політтехнолог Тарас Загородній

Я підтримую Зеленського, тому в свою чергу зроблю все можливе, як студент Донецького національно університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, щоб агітувати молодь та студентів піти на вибори! Можливо, що вони проголосують за іншого кандидата і це не так важливо. Важливо, що Зеленський зміг достукатись до мого покоління та підняти самосвідомість молоді та її важливість в творенні майбутнього України.

Я щиро довіряю Володимиру Зеленському, бо живу за принципом «Довіра – це результат досвіду». Він своїм життям та діями довів, що йому можна довіряти! Володимир Зеленський є прикладом відданого служіння та лідерства! Вірю, що він залишить яскравий слід в житті кожного українця та нашого спільного майбутнього. Я буду голосувати за Зеленського Володимира Олександровича. Зробимо це разом!

(с) Олександр Богун