Колаборант, екс-віце-адмірал Чорноморського флоту України в Криму Сергій Єлісєєв, що зараз є віце-адміралом Балтійського флоту РФ — начепив на Парад 24 червня і нагороди від України. (фото!)

5ef4de3fe5028.jpg

На жаль, сутність ситуації — дуже неприємна і принизлива для України! :(

Бо в РФ, в Криму, в ДНР, в ЛНР — усюди колаборанти і зрадники вже 7й(!) сьомий(!) рік можуть — і користуються правом і можливістю надягати поруч із нагородами окупаційних влад і нагородами РФ — і отримані до весни 2014 року нагороди України! І це не сприймається негативно ані недоВладами, ані охлосами там взагалі: надів та і надів. Бо Україну, особливо в Криму і в ОРДЛО — сприймають як шось минуле, пройдешне — як в ліпшому разі «невдалий період історії 1991-2014».

І подібних випадків — за 6 років окупації маса, особливо серед ветеранів 2ї світової війни, і серед афганців... і в Криму, і в ОРДЛО... А рідкісні випадки, коли,як я на днях писав — «ветеран під час „парада для одного ветерана“ в ДНР відмовився виходити без нагород від України» — сприймаються скоріше як фейк чи як стьоб!

Не здивуюся, якщо це взагалі — спланована «операція спецслужб РФ» — з метою психологічного тиску\задурення в першу чергу населення України невірнім «реагуванням» на подібні випадки.

І як би мені не хотілося підтримати деяких соратників, що намагаються посміятися з цієї ситуації в їх сарказмі — але, причин для сміху я тут НЕ бачу: бо йде сьомий рік окупації ОРДЛО і Крима РФ і програваємої Україною — в левовій частці за провиною самого Київа — війни! :(

Принизливо для України:
1. те, що Зрадник такого рівня — взагалі ще живий!
2. те, що вдягання нагород України — досі на рівні Закону не заборонено для осіб, що є колаборантами, а також на усіх «торжествах» в РФ, ДНР, ЛНР, Криму!
3. те, що зрадники користуються подібними можливостями і викликають цими вчинками в УкрСоціумі купу НЕвірних реагувань (подивіться в УкрНеті — майже всюди туповате «хі-хі наш шпіон», або «хі-хі тупе меркантильне чмо, начепив усе залізо що має»)
А йде сьомий рік програваємої Україною війни!