В останні роки частина женьшін, окрім любімих роксолан і щоденників свекрух, начили активно переглядати ненашинські сиріали тіпа декстера і ціасайя. Ну ті, в йких розказуют йєк здійснити убійство тіко з помощью вушної палички чи наволочки з геомєтрічєским візерунком. А щи в тих сиріалах розказуєси про животворящу силу днк, йка позволяє вичислити йкого числа листопада тего року троюрідній вуйко поколовси об стерню, когди микав бураки.


Одна баба в селі, після тихво серіалів, начила скоса на свого діда подивлятиси – шос їй в голову втокмачилоси, шо дід позаривси на її придане і готує коварний план убійства, бо тоже видів декстера.

Слава Богу, ниньки розвелоси купа модних медичних центрів і лабораторій. Баба, продавши придане би діду не досталоси нівйєкому случаї, пішла по тих всіх лабораторіях шоп лишити по собі слід…

Далі вповідаю зі слів стоматолога, до йкого звернулася ця баба:


«Приходе до мене на прійом женьшіна фист пожилого віку з папочков під пахов. Відкрила ту течку і шамкаючим ротом каже мені:

- Ану дивітси: маю отпічєтки своїх пальців рук і ніг, бомажку з аналізом днк, калу і мочі. І щи хочу вас, професоре, просити би зробили мині триде фодиграфію челюсті і на чіп електронічєский або в кьюер-коді записали всю інформацію про мої зуби – кожду пломбу, кождий відсутній зуб і кожний живий описали. А! і зліпок зробіт.

Я не стерпів, тий питаюси бабу:

- А нашо вам тего, вуйно?

Баба поважно одповідає:

- Тепер не страшно, шо якшо знайдуть мій нєопознаний труп, то за цьов інформацією йго точно опознають.