Під час візиту до Хмельницького Зеленський з оточенням, і в супроводі головного санітарного лікаря, випили кави в кафе всупереч всім діючим обмеженням.

Порушення карантину? Очевидне, але цей крок варто кваліфікувати ширше.

Цілком можливо Зеленський навіть не усвідомив що зробив, та люди між собою переважно спілкуються символами, знаками, і потім вже за допомогою вербальної комунікації.

Слід згадати при цьому, як рік тому, під час виборів Зеленський щойно давши обіцянку піти з посади в разі порушення закону, порушив його, продемонструвавши бюлетень на дільниці перед камерами.

Отже, манера поведінки повторюється, і вона говорить про те, що президент, гарант Конституції і т.д. далі по списку мислить себе поза рамками будь-якого правового поля, принципів та норм. Він щиро вважає, що це умовності, яких дотримуються лише для проформи. Це така гра, для лохів, а він — не лох.

Він жалкує за тим, що не може вішати, і розуміє владу як вседозволеність, в чому було безліч випадків переконатись. За награною простакуватістю «свого хлопця» ховається просто троль.

Мер Черкас через намір раніше вийти з карантину заради малого бізнесу в місті — «бандит». А Зеленський, який робить це демонстративно заради фоточок — хто?

До того ж, як трактуватимуть цю каву мільйони людей, які це побачили? Як підсвідомий сигнал, що жодних правил в країні немає. І ми це вже спостерігали в Броварах, на прикладі справи Шеремета, справ проти Порошенка і т.д.

Стали на одну чашечку кави ближче до поглиблення хаосу в країні.

https://t.me/bulavkay