5a002d6f03b74.jpg

Я хочу розповісти історію і звернутися до українців.

Два дні тому до мене прийшов чоловік і передав від Президента Порошенка наступне. Президент вимагає, аби я критикував конкретних політиків – тих, на кого він вказав.

І друге: щоби я припинив викривати корупцію в оборонному секторі України. Тому що йому дуже не подобається, що я говорю на ці теми. Інакше, за словами цього посередника, мене депортують з країни. До Грузії – де, за вказівкою Путіна, на мене чекає в'язниця. А також, він сказав, що СБУ оприлюднить той компромат, що вони збирали на мене весь цей час.

Хочу відповісти публічно Президенту Порошенкові і сказати вам.

Мені, звичайно, соромно, що Президент займається дешевим шантажем мафіозного ґатунку. Я не боюся ані опублікованих «компроматів», ані погроз. Даремно лякати мене в'язницями.

Але ще більш соромно те, що Президент поставив смотрящім за бізнесом «оборонки» Гладковського. НАБУ кілька днів тому оголосила, що завод Президента продавав БТРи військовим за захмарними цінами, «Ленінська кузня» всучила українській армії не потрібні їй дорогі катери.

Одночасно кілька днів тому провідна німецька газета Frankfurter Allgemeine Zeitung опублікувала розгромну статтю. Висновок німецької газети – корупція вбиває українських солдатів. Кілька провідних європейських політиків нещодавно говорили мені, що за їхньою інформацією ця група забирає собі від 30% до 50% з кожного військового замовлення. Це все – факти, що добре відомі багатьом.

Корупція вбиває!

В даному випадку вона вбиває наших захисників і послаблює країну, посилюючи ворога України – путінську Росію. Як людина, яка билася і продовжує боротися з Путіним і його системою, я не мовчатиму з тих питань, які підсилюють і радують Путіна.

Тому хочу закликати всіх вас. У відповідь на ці корупційні схеми прийти 7-го листопада на Майдан біля Верховної Ради. Щоб потім всім нам не було соромно. Щоб потім ми ні на кого не нарікали, що, мовляв, щось пішло не так.

Я ризикую своєю свободою і моїм життям. Мені погрожують висилкою і в'язницею там, де панує Путін. Але я не опущу рук. Не дивлячись на пряму загрозу з боку Порошенка та його оточення, буду йти і боротися до перемоги всіма мирними і законними способами.

Українці, кияни! Мені потрібна ваша допомога! Без вас нічого не вийде. Вони бояться не мене. Вони бояться тільки вас.

Тож давайте всі разом встанемо і вийдемо! Спільно покажемо, що ми є!

Давайте всі разом поміняємо правила гри, врятуємо життя наших солдатів і захистимо безпеку України. Хоча б для цього нам варто стати пліч-о-пліч сьомого листопада. Чекаю на Вас перед Верховною Радою.

Слава Україні!