ПІДСУМКИ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

Зібрався писати текст про ситуацію щодо паплюження України у самий найзнаковіший день — День Незалежності. Коротко у своїй історі профілю, я ще 24 серпня написав. На Софоївській площі паплюжив Україну Зеленський російською попсою, а на Майдані паплюжив Україну Порошенко з своїми офісними ветеранами. Я тоді написав і зараз повторюся. То був марш захисників і для мене дивно, що захисники не погнали копанцями Порошенка, який побіг перед колоною аби пропіаритись. А також, чому ці захисники маршем не пішли на Софіївську площу і не висловили своє ФЕ зеленському, щоб захистити Україну в тилу, поки на передовій українська армія тримає кордони стоїть на сторожі сувернітету.

Тільки відкрив фейсбук, у стрічці побачив статтю у котрій детальніше розповідається про те, як Порошенко зі своєю клікою використав ветеранів. Тут можна прочитати. Ну а коли на справжній марш зберуться мільйони і знесуть мафіозно-олігархічну систему на чолі з Аваковом, Медведчуком і тим самим Порошенком. Тоді країна зміниться і почнеться державотворчий процес. Бо жодна зміна президентів не врятує Україну від розвалу до якого її ведуть внутрішні вороги.

І на завершення, я ото дивувався, звідки у моїй стрічці неадекватних. Виявляється у своїй більшості роблять набіги до мене в коментарі порохолюби. Бо тільки такі неадеквати можуть підтримувати Порошенка після всього, що є очевидним і що я розказую знаючи реальну картину, а не як вони зі слів та телевізора. Тобто сьогодні варто признати, що частина українського суспільства, яка продовжує підтримувати цього олігарха є неадекватною і повторює в унісон речі, що ведуть до розвалу України. Так само, як і вперті зеленолюби не хочуть усвідомити, що Зеленський не управляє Україною де-факто. А тим часом Порошенко, Медведчук і Аваков роблять все для того, щоб розділити Україну на три куски і там отримати владу та царювати кожен на своїй території. І тільки дурень може цього не розуміти.

Сьогодні треба активно повторювати тези які я пропагую уже більше року незважаючи ні на що:
1. зміна державного устрою на федеративний,
2. зміна форми правління на президентську,
3. побудова нового політичного класу республікантства для цього ще у травні 2019 мною була створена республіканська платформа «РУХ 25» яка в своїй основі говорить, що вона об'єднує усі 25 регіонів України,
4. зміна парламентської системи на двопалатну форму
5. адаптація регіонального законодавства, щоб не було поділу суспільства за різними ознаками. Але не забуваати, що основним елементом державотворчого процесу, є знищення мафіозно-олігархічної системи та всіх її прислужників. Це єдиний шлях, як зберегти Україну від розвалу, збалансувати державу та заспокоїти мегаполярне суспільство. І не треба гратися у гетьманщину, а почути мене і усвідомити кожен на своєму місці власну відповідальність за державу.

Важливе доповнення:
Не плутайте конфедерацію Медведчука під назвою «федералізація» з державотворчими процесами. Україна віддзеркалює у своїй полярності США. Суспільство і так поділене на три частини: унітаристи, малороси і мультикультуралісти. Сьогодні працює тактика по формуванні ненависницької позиції в одних до інших за рахунок політичної сегрегації. Це і є російський сценарій по роздленню України. Для того, щоб зберегти Україну, збалансувати державу та поляне суспільство, потрібно людям у своїй масі повставати проти цього і тоді формувати державотворчі процеси. Федеративний устрій дасть кожній категорії свою законодавчу структуру на місцевому рівні, яка синхронізується з стратегією децентралізації і заспокоїть поранений народ. Нікому не потрібна українська територія, окрім тої частини окупованої і енексованої, що використовує РФ для кордону між цевілізованим світом та собою. А тому Україні потрібно відгородитися від окупованої частини Донбасу. Усвідомити, що Крим ніколи не повернеться і політично формуватися як суб'єкт держави. Але це можна зробити тільки слідуючи моїм принципам і засадам, та спільно з людьми, які не пов'язані з мафіозно-олігархічною системою.

РОМАН РЕВЕДЖУК

ЩОБ ПРОКОМЕНТУВАТИ НАТИСНІТЬ ТУТ