7.09.2015
Найліпша кубіта в світі то моя Ядзя ! Вна мене найшла зимов в єдній шкарпетці і ніц, підрихтувала, посушила, попрасувала і вйо до шлюбу. В неї все горит під руками.Ну, якшо сі забуде і жилізко не виключит. Може і сушідів зі споду залєти водов, як сильно спішит до роботи. Але в хаті чисто, як в шпиталю, мухів-комарів живих нема зовшім, бо всі вни заштивніли на стінах і суфіті у вигляді плям від пана Поллока...То і ціна моєї хати не є тана, бо дорого коштуют теперка тоті плями.
Яка вна ґосподині ви би знали ! Шкарпетки маю шодень чисті. Обидві, зауважте... На люди не пустит, як не огляне довкола зо три рази. Веснов, як книжка пише, садит на городі єден-два мотки ниток, ну і осінню має три-штири светри для мене, для себе і тестьової. А ше всякі консерви робит з чого видит, навит з нафтусі. А як зачинає прибирати , я сі ховаю в сушіда, ми тодий з ним конференції проводим. Одну на двох розпишем для храбрості, пару канапок та й всьо. Мож сміло йти до хати. Головне заходити поволи, попри пьєц, фіранки і рєзко під коц скочити, а там воля Божа...
Моя кохана у всім має рацію, бо як нє, то може так телепнути межи очи, шо фаєрверки на день Незалежности покажутсі, як запальнічка в порувнаню до газопереробного заводу на Губичах. То може вна — телепат ?
А ше вна вміє ріжні штуки робити типу шпагата під час миття начиння і прасування калісонів, або сальто в підскоку від радости коли чує, шо я не можу сина зі школи забрати... Бо потомка мене самого тиж тре з офісу тєгнути по сходах на вошьме п'єнтро. Сильна то кубіта, бігме ! Але файно ми з нев, ви би знали ! Ніц сі не бою ! Як треба бде, то і в мєсні дупутати піду, най тіко даст добро...
Спитаєте чому НИНІ про ню пишу ? Ну бо сьодні СЕМЕ, а завтра ВОШЬМЕ...вересня, уродини мого сина, а вна до того сі долучила. З чим ї та сина вітаю сердечно і люблю до безмежности !
Завше ваш, Яків Кутовий.