60faafdb0e4c9.png

Коли у 2014-му покидьки почали масово вигадувати усілякі зомбілки для того, щоб ними бандота зафукувала місцевих жителів, мабуть, що вони сподівалися, що це буде дуже короткочасна плинна брехня, яка потім забудеться.

Я маю на увазі всякий дурачкуваті зомбілки про «чого сюди українська армія прийшла???». Хоча вона там 23 роки тоді вже стояла. Про «рУсский мир», хоча зараз немає такої держави як Русь. Про «защитников». Про «хунту» і «військовий переворот» в Києві, а не в Москві, ... Звичайний цинічний анти-людяний агітпром московії працював «як завжди» на оглуплення і задурачковування, як місцевих жертв окупації, так і власних громадян, так і людей в усьому світі.

Але воно сталося не «як завжди».

По-перше, вже з'явився Інтернет і було сильне спілкування між Україною і росіянами.

По-друге, московія стикнулася з широкою масовою українською анти-пропагандою саме на російській мові, хоч і без державної української серйозної участі.

По-третє, маленького бліцкригу не вийшло і війна вже тягнеться довше Другої Світової, — вже 7 років. А з нею і анти-пропаганда проти російської задурачковувальної брехні...

Вже всім-всім зрозуміло, як «захистили» «захисники» Донецьк/Луганськ і як захистили захисники Одесу/Слов'янськ/Харків/...

Вже всім зрозуміло як довели Крим до рівня «Лас-вегасу»...

Про путлерендуми під дулами автоматів зрозуміло...

Як на Донбасі просто спеціально, захопили, розпиляли на металолом всі підприємства, перетворили Донбас у бомжатник, щоб вигнати всіх працездатних працювати в скотські умови Сибіру, для сировинно-викачувального проекту пані Меркель/Шредера/Путіна... бо були вже там великі складнощі з заповненням вакансій для газпромів і роснєфтєй, щоб не «зовсім алкашнею» ... В Криму, — так само, саме для цього штучно створюється безробіття і відсутність води ... Новий «пом'якшений» вид концтаборів і депортацій.

Є ще і зараз на рф набиті дурні, котрі продовжують називати демократично обраного Зеленского «бандерівцем» чи «хунтою»,... але вже всім зрозуміло що це, просто, — брехливі, звіхнуті, набиті дурні. Вже навіть пісні складені про всіх цих «вечірніх му дозвонів кремля».

Так от до статті. Коли Шойгу почав стягувати війська до кордону з Україною, пропагандистам, вигадувачам дурачкізмів Путіна дали зрозуміти, що їх минула брехня дуже не підходить і заважає. Багато відповідальних посад в армії, відповідальності за майно і логістику лежить саме на етнічних українцях чи полукровках-українцях... Окрім цього і саме по собі дуже зі скрипом йде тема: «Зараз підемо воювати проти „братського народу“».

Треба перебріхувати побрехеньки, передурачковувати дурачкізми!

Не сумнівайтеся, вони вимушено на вищому рівні прийняли таке «жертовне» рішення, що вимушені зробити «вождя дурачком». От він всюди казав 20 років, що українці — «братський народ», а воно виявляється геть не «братський народ». А тепер, — «одін народ».

Зрозуміло, що час іде, працюють як розумові проблеми похилого віку, так і довге життя у світі брехливих дурачкізмів, так і від'ємні соціальні ліфти в кремлі... Таке відповідальне рішення, — зробити вождя дурачком, виконали так дурачкувато незграбно. Ідіотично в квадраті! Хоча, може, це хтось і спеціально підкреслено з Путіна зовсім дурня показує/робить.

Ну, ви ж розумієте? Це крутіше і смішніше ніж всі анекдоти про національності, ... ніж всі разом взяті!

Армія рф дуже багатонаціональна. Там дуже багато, наприклад, людей азійської раси і ісламського віросповідання.

І от міністр оборони наказав їм вивчати статтю! Тувинець «Сергей Күжүгет оглу Шойгу» дав їм наказ вивчати статтю що вони всі, разом з ним — «хохли» !!! Вони, — «один народ з українцями» !!! Путін так сказав! Так рішив ...

Тобто це фактично перший озвучений кремлем масштабний факт передурачковування зомбілок. Відкрите зізнання, що до цього 7 років вони... масово транслювали дурачкізми про «братський народ». Нові зомбілки, не знаю умисно чи ні, але вони — такого дебільного рівня, що виставляють їх ретранслятора ну реально, — звіхнутим маразматиком.

Зацитую російськомовну Вікіпедію: «Наро́д — историческая общность людей. Употребляется в научной литературе в двух основных значениях — в политическом и в культурно-этническом. Взятое в первом значении слово является синонимом понятия „нация“, взятое во втором значении — синоним понятия „этнос“.»

Будь-кому зрозуміла що у росіян і українців різні окремі політичні держави дуже різні за формою і традиціями.

Ніякого одного «політичного народу» ніяк тут не склеїш. Дурня. Зараз йде 7 років військовий конфлікт, захоплення територій... Сотні роківзагарбницьких і національно-визвольних воєн між українцями і московією. Ще 100 років тому (1920-1953) московія вела довжелезну криваву 30-річну війну проти християн і християнства в Україні з масовими розстрілами священників і масовими угонами християн в раство у табори смерті ГУЛАГу...

По типу економіки, економічних укладів. В Україні-то, воно теж є останнім часом, елементи мародерсько-сировинної економіки, але це ніяк — не головне економічне джерело, як то є в рф. Тобто країни мають абсолютно різні матеріальні умови суспільного виробництва, різні економічні уклади. Росія економічно живе як алкаш чи наркоман, виносить з дому, що лежить і продає це іноземцям. В Україні — зовсім інше економічне життя людей.

Яка «историческая общность людей» тут може бути ???

«Етнічно»,... саме Кремль публікує статтю на двох різних мовах причому українська, — незрозуміла росіянам!!! Як це може бути «етнічно один народ» з двома різними мовами ??? Маячня. Маразматична. Навіть більшість російськомовних українців не вважають себе росіянськими, аж до того, що масово йдуть в добровольчий рух боронити Батіківщину від російського окупанта.

Про «один народ», це всім, окрім заляканих зомбячків, — очевидий маразм.

Тобто, такою статтею, Путін публічно виставляється якимось маразматиком, котрий одночасно визнає, що до цього він брехав (про «братский народ») і замінює вчорашню брехню якоюсь новою сумасбродною ідіотичною очевидною дурнею про «один народ». Важко не вважати в цій статті, саме це, — головним меседжем.

Далі буде.