Курочка в супчику завжди до речі. У цьому рецепті вона плаває в супчику з огірками і рисом.
Інградієнти
- М'ясо куряче — 300 г
- Картопля — 3 шт.
- Огірки солоні — 2 шт.
- Рис — 50 г
- Цибулини — 1 шт.
- Морква — 1 шт.
- Олія рослинна — 2 ст. ложки
- Сметана — 2 ст. ложки
- Зелень петрушки подрібнена — 2 ст. ложки
- Лавровий лист — 1 лист
- Сіль — 0,5-1 ст. ложка
- Перець чорний мелений — 1 щіпка
Приготування
- Як приготувати розсольник з рисом і куркою: М'ясо куряче промити, нарізати невеликими шматочками.
- Підготовлене м'ясо залити 1,5 л холодної води, варити 45 хв, знімаючи піну.
- Огірки нарізати маленькими кубиками. Рис промити.
- Картоплю очистити, вимити, нарізати кубиками. Цибулю очистити, вимити, подрібнити.
- Моркву очистити, вимити, натерти на великій тертці.
- Цибулю і моркву пасерувати в олії, помішуючи, на середньому вогні 2-3 хвилини.
- У киплячий бульйон покласти картоплю і рис, варити 10 хвилин.
- Додати огірки і пасеровані овочі, лавровий лист.
- Посолити, поперчити. Варити розсольник з куркою і рисом 10 хвилин.
- Помити і порізати зелень. Посипати суп зеленню.
- Готовий розсольник з куркою і рисом розлити по тарілках, заправити сметаною. Приємного апетиту!