5d4d37ccd4f09.jpg

Останнім часом у ЗМІ з'являються звернення до Політради Партії, які були підтримані 4 (чотирма) із 19-ти членів Політради та 4 (чотирма) керівниками із 25-ти зареєстрованих у Міністерстві юстиції України регіональних партійних організацій.

Всі вони базуються на маніпулятивній та неправдивій інформації і віддзеркалюють особисті амбіції і меркантильні інтереси тих, хто не підтримував партію на минулих виборах. Своєю діяльністю вони зробили все можливе, щоби знизити її рейтинг і підтримку виборців.

Мета — спроба психологічного тиску на нинішнє керівництво Партії та спроба рейдерського захопленя контролю над нею, у зв'язку із можливістю отримання партією державного фінансування за результатами виборів 2019 року.

Фактом є те, що звернення, яке було опубліковано на сайті «Обозреватель» від 15.07.2019 р. за підписами: О. Кіхтенка, М. Нечипорука, М. Обихода за 6 днів до голосування на парламентських виборах — завдали Партії суттєву шкоду.

М. Обиход ще 27.05.2019 р. написав заяву про припинення свого членства в партії. На президентських виборах він не тільки не підтримував ії нинішнього керівника І. Смешка, але й пропонував йому зняти свою кандидатуру на користь А. Гриценка, якого підтримував нинішній «працедавець» М. Обихода.

На виборах у Верховну Раду України 2014 року список партії, який очолювали О. Кіхтенко і М. Обиход отримав підтримку 13 тисяч громадян, що склало 0,08 відсотків виборців.

Останні парламентські вибори 2019 року, які бойкотували новоявлені «політичні рейдери», перетворили Партію на представника інтересів понад 500 тисяч наших сучасних прихильників, із офіційними 3,82 загальнонаціональними відсотками підтримки виборців.

У зв'язку із цим, керуючись положеннями п.п. 3.6, 3.7, 5.10 Статуту Партії, за дії, що дискредитують Партію та спрямовані на її розкол, Політрада Партії прийняла рішення (Протокол № 17-07/19) припинити членство в ПОЛІТИЧНІЙ ПАРТІЇ «СИЛА І ЧЕСТЬ» наступних громадян України:

  1. Кіхтенка Олександра Тимофійовича – Першого заступника Голови Партії;
  2. Нечипорука Михайла Миколайовича — Члена Політради Партії;
  3. Черкасова Юрія Еріковича — Члена Політради Партії;
  4. Ляховського Юрія Михайловича – Члена Контрольно-ревізійної комісії Партії;
  5. Фастова Володимира Миколайовича — Голови Правління Дніпропетровської обласної організації Партії;
  6. Вітковського Олександра Івановича — Голови Правління Херсонської обласної організації Партії;
  7. Безкровного Валерія Федоровича — Голови Правління Чернігівської обласної організації Партії;
  8. Крутова Геннадія Миколайовича – Голови Правління Харківської обласної організації Партії.

Користуючись нагодою повідомляємо, що детальний аналіз роботи виборчих штабів та партійних організацій із визначенням реального внеску кожного її керівника, членів партії та активістів-волонтерів під час останніх виборчих кампаній — завершується. Він буде представлений на черговому з`їзді партії у вересні цього року.

Політрада Політичної Партії «СИЛА І ЧЕСТЬ»

"8" серпня 2019 року"

Джерело, офіційний сайт Політичної партії "Сила і Честь"