5d1ae90e421fe.png

Лідер партії «Сила і Честь» Ігор Смешко та представник команди, колишній перший заступник голови СБУ, керівник Антитерористичного центру, генерал-лейтенант Володимир Тимошенко будуть учасниками презентації, як ключові дійові особи, документальної стрічки The Hydra «Гідра».

Перепрем'єрний показ стрічка, що вже вийшла на всесвітньовідомому майданчику Netflix, відбудеться у столичному кінотеатрі «Жовтень» 2 липня о 12:30. Фільм розповідає про одну з найбільш успішних у світі операцій з ліквідації транснаціонального наркокартелю, до якої були залучені 11 спецслужб – США, ЄС, України та інших держав Східної Європи.

Володимир Тимошенко був однією з ключових фігур, яка планувала та здійснювала операцію, та став одним із творців документального фільму «Гідра». Безпосередні учасники операції нададуть додаткову інформацію про діяльність наркомафії та про об'єми та маршрути поставок наркотичних речовин.

Учасники презентації розкажуть про діяльність трансєвропейського наркокартелю, про спільну роботу українських та іноземних спецслужб з ліквідації міжнародного наркотрафіку та про неоднозначну участь російських силовиків в організації глобального постачання наркотичних речовин до країн Європи.

Телефон для акредитації: 063 574 30 74


Джерело, офіційний сайт Політичної партії «Сила і Честь»