5d13df18e4139.jpg

ПРЕС-АНОНС

27 червня 2019 року о 14:00 відбудеться презентація Рівненського обласного штабу Політичної партії Ігоря СМЕШКА «Сила і Честь».

Захід відбудеться за адресою: м. Рівне вул. Симона Петлюри, 17, (Будинок Вчених, ІІ поверх).

Ми, політична партія консервативної демократії «Сила і Честь» прагнемо до реалізації в єдиному пакеті соціальних, економічних, безпекових, екологічних та демографічних проблем України шляхом її сталого розвитку. Ми маємо закладати міцний фундамент справжньої демократії в Україні, запровадивши комплексний розвиток та залучивши до команди людей, які вміють, можуть і зроблять якісні зміни на державному рівні.

На заході відбудеться офіційне представлення кандидатів одномандатних виборчих округів від нашої політичної сили в Рівненській області. А також кандидатів до Верховної Ради України, які включені в першу десятку списку Політичної партії «Сила і Честь», а саме:

Ольга Романюк – рівнянка, голова Наглядової ради Всеукраїнської благодійної організації, докторантка кафедри економічної політики та врядування Національної академії державного управління при Президентові України.6-й номер виборчого списку Політичної партії Ігоря Смешка «Сила і Честь».


Андрій Гайдуцький – киянин, доктор економічних наук, викладач Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка, заступник голови правління АТ «Альпарі Банк», 7-й номер виборчого списку Політичної партії Ігоря Смешка «Сила і Честь».

На презентації буде обговорена передвиборча програма Політичної партії «Сила і Честь».

Запрошуємо долучитися представників ЗМІ, громадських активістів та рівнян до нашого заходу.

контактна особа
Ксенія-Оксана Тименюк
контактний тел: 067 476 09 29