5c9db81f5efc2.png

Більше п'ятнадцяти відомих людей, лідерів думок України закликали на президентських виборах підтримати першого військового аташе незалежної України в США та Швейцарії, екс-начальника Головного управління військової розвідки Міноборони, колишнього голову Служби безпеки, генерал-полковника, кандидата у Президенти України Ігоря Смешка:

Дорогі Українці, Співвітчизники!

П'ять років Україна у стані війни та небезпеки, її громадяни почуваються незахищеними як усередині країни, так і ззовні. Головна зовнішня загроза – путінська Росія та її збройна агресія. Головна внутрішня загроза – тотальна корупція політичної влади та її державного апарату, замішана на крові наших патріотів. Мільйони співгромадян виїжджають у пошуках кращої долі, люди зневірені в майбутньому своєї держави. Якщо в теперішніх президентських виборах Добро не переможе, України може не стати як держави. Ми в цьому абсолютно переконані!

Єдиний, хто може навести лад у країні, побороти системну корупцію, змусити жити усіх за законами, подолати бідність та дати гідну відсіч агресору – це кадровий військовий, генерал-полковник, Надзвичайний і Повноважний Посол України, доктор технічних наук, професор Ігор Смешко: високофахова, досвідчена й моральна людина, справжній державник. Генералу Смешку не потрібно вчитися на Президента. Він уже добре знає, що йому потрібно буде робити як верховному головнокомандувачу Збройних Сил України, керівнику оборонного, зовнішньополітичного і правоохоронно-безпекового сектору управління держави.

Професор системного аналізу, докторів технічних наук із воєнної кібернетики, кадровий військовий, розробник високоточної ракетної зброї, один із творців Міністерства оборони і його Головного управління розвідки в незалежній Україні, засновник наших воєнно-дипломатичних місій у США і Швейцарії, багаторічний керівник і координатор розвідувальних органів України та керівник СБУ, який урятував помаранчевий Майдан від кривавої розв'язки – не потребує додаткового навчання для цього.

Він і тепер є єдиним представником України у Євроатлантичній лідерський групі експертів із питань безпеки високого рівня, володіє трьома західноєвропейськими мовами і має беззаперечний авторитет серед провідних політиків світу в цій сфері. На свою президентську кампанію Ігор Смешко витратив усього приблизно два мільйони гривень, які йому по краплі надсилали пересічні українці. Проте не взяв жодної копійки в олігархів, які шикувалися до нього в чергу, щоб дати гроші. Він відверто сказав: «А чим я буду їх віддавати? Україною?», і категорично відмовився від олігархічних подачок.

Шановні Українці, Співвітчизники! Ми звертаємося до вас із закликом: підтримайте генерал-полковника Ігоря Петровича Смешка та оберіть його Президентом! Ми впевнені: часу на експерименти вже немає. Смешко – це остання Надія та справжня Перемога України!