На посту Президента України має бути Ігор Смешко, саме він зможе захистити країну, заявив колишній радянський розвідник, історик і письменник Віктор Суворов.

24 березня в ефірі авторської програми журналіста Дмитра Гордона «ГОРДОН»колишній радянський розвідник, екс-співробітник Головного розвідувального управління Генерального штабу Збройних сил СРСР Володимир Резун, який більше 40 років тому виїхав до Великобританії, взяв псевдонім Віктор Суворов і став всесвітньо відомим письменником, автором історико-документальних романів про Другу світову війну і військову розвідку «Криголам» і «Акваріум», розповів, чому вважає першого військового аташе незалежної України в США та Швейцарії, екс-начальника Головного управління військової розвідки Міноборони, колишнього голову Служби безпеки, Надзвичайного і Повноважного Посла, доктора технічних наук, генерал-полковника Ігоря Смешка найкращим кандидатом на пост Президента України:

– Звичайно, я стежу за президентськими виборами в Україні. Телефоную своєму братові Олександру, він відставний полковник, ракетник. Я дуже його поважаю, всьому, чого досяг у житті, зобов'язаний своєму батькові і старшому братові. Батько давно помер, брат – мій наставник. Я запитую його: «Саша, скажи в двох словах, за кого голосувати?». Він мені відповідає: «У двох словах не можу, скажу в трьох. Є людина, його звати Ігор Петрович Смешко. Якщо в трьох словах, він – останній шанс України».

І я повністю підтримую свого брата, тому що людина, яка зараз стане Президентом, повинна буде захищати Україну саме як Верховний головнокомандувач. Не просто домовлятися як дипломат, а саме захищати зі зброєю в руках! Такий кандидат є, це Ігор Смешко. У мене немає права голосувати, але в душі, серцем, я буду з Україною і українським народом в день президентських виборів. Я буду голосувати за Ігоря Петровича Смешка! Це мій вибір і вибір мого брата, який живе в Черкасах. Ігор Смешко теж родом з Черкаської області, ми земляки.

Ігор Смешко – військовий. Справжній військовий, а не як деякі в міністерствах. Він закінчив вищий військово-навчальний заклад з червоним дипломом. Він людина з дипломатичним досвідом, у нього розвідувальний і контррозвідувальний досвід. Де ще знайти таку людину?! Такого ні в Росії, ні в Британії немає. А в України є, особливо зараз, у воєнний час, справжній кандидат у Верховні головнокомандувачі – Ігор Смешко.

Бажаю Україні правильного вибору. Нікого не агітую, але, дивлячись із Лондона, вважаю, що саме Ігор Смешко буде воювати з Росією. А Україна може врятувати себе, врятувати свою незалежність тільки по-справжньому воюючи на всіх фронтах. Тим більше що Росія вже втручається в українські вибори. Коли Смешко стане Президентом, я приїду на його інавгурацію. Приїду, щоб сказати: пане Президенте, бережіть Україну!