А ви помітили, що політичні переслідування у нашого президента в своїй більшій степені зводяться до наїздів на жінок?

То Федина зі Звіробій у справі, яка, навіть, прихильникам Зеленського здається дрібною. І не зрозумілою за що саме їх переслідують. То справа Шеремета зі своїми жінками. В справі із вбивства Шеремета вони терористки. Ця справа взагалі, якийсь колапс здорового глузду. Від першої пресконференції міністра Авакова, на яку навіщось приїхав президент Зеленський до сьогоднішнього дня розслідувань.

Агов, де вироки? В чому вони винні?

Та боюсь, що все закінчиться фразою: Ми ваш вирок, містер президент! Аналогічно до того, як рік тому під час дебатів на НСК Олімпійський промовляв кандидат Зеленський президенту Порошенко.

Але жінки, а правильно сказати, бажання їх переслідувати то, вже з області психіатрії. Можливо наш президент пережив якісь травми в дитинстві і тепер компенсує їх в дорослому віці?

Пані Олено, а з вами усе гаразд?

Не знаю, правда це чи ні, але є така думка, що Наполеон Бонапарт, був женоненависником. Він вважав, що жінки мають бути рабинями чоловіків. І хоча гадалось, дивлячись на нашого президента, що його максимум — це відомий комплекс Наполеона, але він його вирішив іще й підсилити мізогінією.

Дорогий ви нам, Володимире Олександровичу, вчить історію. Ви – шостий, а був четвертий, який теж, як і ви переслідував жінку. Він посадив Тимошенко і, здавалося б усі були згідні, але сам Янукович став виглядати в очах обивателя правителем нижче плінтуса.

А тому усі рухи навколо Чорновол – це гра реваншистів. Добре забезпечені ресурсами реваншисти після Порошенка почали себе прекрасно почувати за правління президента Зеленського.

Нещодавно Портнов в ефірі одного з каналів із гордістю розповідав про те, його завдання дискредитувати революцію Гідності. До речі, цей «активіст» погрожував президенту Зеленському зняти і другого Генерального прокурора, якщо той не виконуватиме свої повноваження в парадигмі уявлень Портнова про те, як саме має діяти генеральна прокуратура: «Ірина Венедиктова сильно отстает… Мы будем обращаться с заявлением о преступлении. Мы будем обращаться к Венедиктовой с заявлениями о преступлении самой Венедиктовой…. Мы видим факты неадекватности генерального прокурора…Либо будет как с предыдущим Генеральным прокурором – те, кто не хочет доводить какое-то дело до конца попадают под танк острой критики, под формирование такого общественного мнения, при котором уровень такой критики не позволяет людям занимать такие посты как генеральный прокурор. То есть, либо вы будете это расследовать добровольно, либо вы не будете занимать такие должности. И мы это показывали много раз».

Реваншисти вже навіть перестали приховувати, що ми ті, хто їм заважає жити, ті, хто зруйнував їх маленький рай.

І вони будуть мститись.

А ми? І далі спостерігатимемо?