Наталія Валевська презентувала патріотичну пісню про любов до України

6031333e7df29.jpeg

У День державного герба України, який відзначали вчора, 19 лютого, відбулась прем'єра нової пісні Наталії Валевської «Я Люблю Україну!» на офіційному каналі співачки в You Tube та на всіх світових цифрових майданчиках.

Завтра, 21 лютого, артистка виконає цю композицію вже наживо на телеканалі «Правда ТУТ» у власній програмі "Valevska Show".

Наталія Валевська стала співавтором цієї патріотичної пісні.

За її словами, усе почалось з віршів, які їй надіслала Лариса Вороніна, донька легендарного українського дизайнера Михаїла Вороніна. Ті слова одразу запали артистці в душу. З того часу минув рік. Перед Днем Незалежності вона почала просинатись від того, що ніби якась сила казала уві сні: «Вставай, ти маєш зробити цю пісню». І це не давало їй спокою до грудня минулого року.

Тож артистка вирішила звернутися до одного з композиторів, але він не зумів написати музику на ці вірші. Згодом їй допоміг це зробити молодий талановитий композитор Julik Назарій Гук.

Разом вони одразу знайшли спільну мову. Виявилось , що мама Назарія, так само як і мама Наталії, вже понад 20 років на заробітках в Італії .

Наталія розповіла, яку журу відчуває, через те, що її мама і багато інших батьків на чужині, через те, що в країні економічний занепад. І наскільки для неї важливо заспівати цю пісню, і адресувати українцям у всіх куточках світу.

Коли композитор поклав вірші на музику, артистка, почувши цю пісню, довго плакала.

У неї перед очима з'явились хлопці з передової, дітки загиблих героїв АТО і всі ті люди, що поїхали з нашої держави.

У її серці виникло неабияке бажання побачити нашу Україну процвітаючою! Щоб батьки і діти були разом, і щоб усі українці були щасливі.