Вибір цього інформаційного ресурсу у першу чергу викликаний простотою реєстрації та можливістю вільно висловитись.

Я не є професійним дописувачем який переслідує конкретні цілі, а лише людиною яка підмічає деякі невідповідності поведінки чи висловлювань людей що претендують чи уже стали публічними і провести деякі узагальнення.

У першу чергу нинішній суспільний запит на оновлення політичного істеблішменту є передумовою викликаною попереднім досвідом українців який містив різні відчуття від байдужості у 90 -і, зневаги у 2000-і, до ненависті у 2010 — 2019 і привів до нинішніх результатів.

Це все є передумовами та відкритий шлях для здавалося б нової генерації молодих патріотів українців що життя готові віддати за Україну, і це правда, таких багато але у публічному просторі з'являються дещо інші люди, ті що відчули цей тренд і гарно маніпулюють, пристосовуються та хочуть зайняти крісло тих хто вже не відноситься до так званих "new generation".

Повірте, без ресурсу попередників, тих кого український народ не любив ніколи і продовж десятиліть мав змішані відчуття, зробити це неможливо, і першими це зрозуміли у адміністрації Петра Порошенка, розпочавши реалізацію проекту «нове обличчя» або люди без біографії.

Так, люди без біографії почали масово з'являтись у органах державної влади та політиці і з нуля, ствоювались медійно позитивні образи у які і вкладались ресурси разом з парасолькою від критики суспільства, усе негативне зачищалось.

Звичайно були і такі кого тупо не можливо було захистити, особливо у правоохоронніх органах, бо система змінилась тільки на фасаді, тоді просто змінювали на такого ж тільки нового і це давало фори пару років. Були і успішні, хто зміг «пропетляти» і уже претендує на створення рухів власного імені.

Ви запитаєте про приклади? так я наведу приклади..

Неуспішних Ви знаєте самі, усі вони є у розділі скандалів з наступними звільненнями..

А от успішні, як на мене, то це О. Данилюк, який нізвідки став міністром фінансів, це М. Нефьодов, який став нізвідки першим заступником мінекономрозвитку, тепер має очолити митницю бо неначе виграв неначе конкурс, та по великому рахунку і В. Омелян, який у міністра фінансів Ю.Колобова був помічником до останнього дня.

Дорогі мої читачі, прошу Вас, звертайте увагу на людей без біографії. Це шлях який протирічить світовому досвіду і приведе тільки до нових потрясінь...

У будь якій країні світу, навіть перед тим як просто влаштуватись на роботу у вас запитають резюме чи ще й рекомендації а тут Вам тупо підсовують «троянських коней».