Сьогодні х*йло виступаючи на Східному економічному форумі говорив про «масштабний» обмін полоненими. Він також заявив про «нормалізацію» відносин між Україною та РФ.

«В історичній перспективі це неминуче станеться. Я маю на увазі повну нормалізацію в стосунках, тому що ми — 2 частини одного і того ж народу, я про це багато разів говорив».

Ага, шикарно звучить. Тобто одна частина народу нападає на іншу, окуповує та анексує території, вбиває «укропов», «хахлов», «бандеравцев», «фашистав». Бере у полон військових, запроторює в буцегарню незгодних, таранить судна «братського» народу.

І говорить про якусь нормалізацію відносин, бо ми же братья. Та ідіть ви нах*й зі своєю нормалізацією. Не треба нам цього ярма і такого «брата».

Дякую, за століття натішились. За століття привласнення історичних досягнень, поневолення, заслання в Сибір, загарбання територій, за Голодомор, переписування історії під себе…

і багато іншого, що довбаний «старший» брат робив із нами — українцями. Спасибі, більше не треба. Якось самі розберемось.