Така приязнь і глибоке вилизування путінської дупи Макроном не були неочікуваними. Ігнорування гріхів РФ почало набирати обертів з кінця червня цього року. Парламентська асамблея Ради Європи, що першою покарала Росію за анексію Криму, стала першою ж організацією, яка від покарання відмовилась.

Варто відзначити, що повернення до ПАРЄ сталося з подачі тої ж таки Франції та Німеччини, які вважаються найбільшими стратегічними партнерами України. Уже тоді європейські держави дали зрозуміти, що вони на боці Росії. 5 років погралися у поганого копа й досить.

З іншого боку добре, що лицемірна Європа нарешті продемонструвала свої істинні, меркантильні інтереси. І в цьому нема нічого дивного, адже всі думають про власну вигоду й плювати на біди оточуючих.

Росія була найбільшим вкладником у ПАРЄ — щорічно РФ вносила бл €33 млн. Тобто 7% щорічного бюджету організації давав Путін, що робить нашого ворога одним із найцінніших учасників. Проте 2017 р РФ заморозила виплати членських внесків. Чиновники Ради Європи зізнавалися — через фінансову діру в бюджеті — в організації настали скрутні часи. А все почалося в 2014 р, коли її делегатів позбавили права голосу: за анексію Криму, окупацію Донбасу і порушення прав людини на цих територіях.

А на цьому тижні Макрон забив останній цвях у нашу надію на покарання РФ Європою. Після візиту Х*йла президент Франції написав у facebook пост. РОСІЙСЬКОЮ мовою!

5d5ce70869662.png

Чи то Макрон дійсно сліпий і не бачить, що Росія творить, чи він вважає, що Путіну вистачить анексії Криму та війни на Донбасі. Або ж скоро світ побачить новий Троїстий союз і пакт Ріббентропа-Молотова.

А сьогодні зранку стало відомо, що Трамп і Макрон домовилися запросити РФ на саміт G7 у 2020 р. Тобто найвпливовіші світові лідери та організації перед Путіним стають на задні лапки й готові вилизувати його руки, аби ті давали донейти.

Відповідно, випливає сумний висновок. Потужність РФ на міжнародній арені нікуди не зникала. Путінська Росія й далі буде нападати на сусідні народи, бити й заарештовувати вільних демонстрантів, ігнорувати лісові пожежі, порушувати права людини і тд.

Х*йлу плювати на будь-які санкції чи заборони. Увесь цивілізований світ поклав йому в руки свої яйця й сподівається на розсудливість шизофреніка з імперськими замашками.