Раніше я боявся сплутати літери у прізвищі Дмитра Гордона і випадково назвати його контрацептивом. Тепер я цього не боюсь.

Інтерв'ю Гордона з терористом Гіркіним не варто дивитися. Все ясно з першої фрази після привітання.

Із того ж моменту, коли Гордон запихає язика у дупу Стрєлкова і паралельно поміщає його у теплу ванну свого жополизького щебету.

Як можна «васхіщацца» мужністю терориста? Який адекватний українець може захоплюватися мужністю виродка, який брав участь у вбивствах таких же українців та окупації Донбасу?

Цим інтерв'ю, як і попереднім з Поклонською, Гордон іще раз підтвердив, який він піздабол і нацюцюрник. Але заява про те, що інтерв'ю зі Стрєлковим було зроблено з «благословіння» спецслужб України — це просто зашквар.

Служба безпеки України відхестилася від хайпування Гордона і заявила, що вони тут ні до чого. СБУшники вмили руки й додали, що інтерв'ю зі Стрєлковим — власна ініціатива Дмитра.

А вишенькою на торті хайпування стала заява про флешку, яка на вчорашній вечір уже була в Гаазі. Мовляв, аґєнт Дмітрій успєшна виконав спєцапєрацию і результати відправив до суду.

Позитивно на це «інтерв'ю» відреагували в Офісі генпрокурора — ще один доказ, що Венедіктова та її посіпаки творять діч. Заступник генерального прокурора України Гюндуз Мамедов заявив, що озвучену в розмові інформацію можуть використати у кримінальному процесі проти бойовика.

Денис Казанський, який ось уже 6 років досліджує інтерв'ю з Гіркіним, зазначив, що терорист нічого нового не сказав.

Тим більше, на запитання про збиття МН17 Стрєлков взагалі не відповів. Тобто сенсу з цього інтерв'ю рівно стільки, скільки волосся на голові Гордона.

Псевдожурналіст Дмитро Гордон — це ходячий совок. Це тупо радянська людина до мозку кісток. Пірамідки Ю-Шинсе — це лише вершина айсберга. Навіть зараз Гордон вірить, що пірамідки лікують рак. А в зарядку води Кашпіровським через екран телевізора — тим більше.

Найстрашніше те, що Гордон — прихований колаборант. Він пішов зі «112-го», коли канал купив Медведчук… пішов на канал іншого проросійського мудака Мураєва.

Бачте, Діма патріот і йому було забагато кума путіна. Тому він пішов на канал іншого проросійського чмошника. Саме тому він вилизує дупи колаборантам, терористам і зрадникам.

Але в інших інтерв'ю Дмитрик розповідає, який він патріот, як любить Україну і як всі повинні цілувати його в сраку, бо він рекламував металобрухт.

Дуже влучно про діяльність Гордона сказав Сергій Стерненко, який зазначив, що цей псевдожурналіст страшніше Медведчука. Адже кум хуйла — відкритий ворог України і прихильник русскаава міра, а Гордон — прихований.

Сталося те, чого варто було очікувати — Гордон зашкварився максимально жорстко. І тепер лише дурень буде вірити його байкам про патріотизм та любов до Батьківщини.

Але найбільше у цьому всьому шкода Ігора Смешка. Який наче й +- адекватна людина і рейтинг набрав на виборах непоганий, через вплив Гордона, звичайно ж. Але ж треба тікати Смешку від цього блохєра. І якнайдалі.

P.S. Колись Дмитро Гордон обіцяв вирвати кадика за погрози в соцмережах. Цікаво, чому ж він не був таким сміливим учора ввечері, коли активісти прийшли під його офіс?

P.P.S. Дмитрик злякався гніву українців, тому й записав у краватці, при параді звернення про спецслужби і Гаагу. Проте краще би він не писав його. Адже і спецслужби від нього відхрестилися, і у флешку в 2к20-му слабо віриться. Хмари є. Нащо ті флешки?