Давид «Браун» Арахамія може й хороший бізнесмен. Проте політик він пизд*ць який вср*тий.

Не буду повторювати всі його «вирвані з контексту» перли. Вода в Крим — то лише квіточки. Останніми днями Арахамія просто пробив дно цинізму і ницості.

Фракція «ЄС» зібрала підписи для скликання позачергового засідання ВР. На цьому засіданні мали проголосувати їхній законопроєкт щодо страхування життя медиків — фінансової допомоги в разі хвороби й у випадку загибелі.

#Моносброд не могли змиритися і подали подібний законопроєкт. Тільки із такими деб*льними формулюваннями, що очі лізуть на чоло.

Вони прирівняли медиків, що борються з COVID-19 до учасників бойових дій — це ок. Але вони також додали пункт про допомогу від держави в разі інвалідності через COVID-19.

Най би їх шляк трафив. Яка в біса інвалідність від інфекційної хвороби? Ну, хіба є мозок у цих слуг?! У всьому світі не зафіксовано жодного випадку інвалідності від коронавірусу. Це нонсенс, Карл!

А якби проголосували законопроєкт «ЄС», то медики отримували би виплати в разі хвороби. У нас 20% хворих на COVID-19 — медики. І це — хоч якась адекватна подяка цим людям за відсутність захисту, імпотенцію МОЗу, корупцію, популізм і тупість влади Зеленського.

Щодо ініціативи «ЄС» скликати засідання 7 травня, глава «СН» просто перлив. Аргументацією, чому Арахамія не хотів позачергового засідання сьогодні було: «якщо нардепи приїдуть в четвер, то не факт, що ми їх зберемо у вівторок».

Ви мене вибачте, але нардепи — це студенти, яким влом ходити на пари в п'ятницю?! Що за цирк, як так взагалі можна?! У нас пандемія, а ці виродки можуть не з'їхатися на позачергове засідання. Ну, ж бо завантажені дуже, роботяги, бл*дь.

І постійно всі говорять про 300% надбавки. Але ж нема її. Тупо нема. Медикам рахують години і хвилини роботи з інфікованими людьми. І що важливіше, деяким медпрацівникам навіть не виплатили тих ставок, які повинні бути без 300%.

Але ж б'ють себе в груди. І Степанов, і Шмигаль, і Зеленський, і всі інші. Як завжди — люди бідкаються, влада розводить руками.

P.S. І що дуже показово, Зеленський президент лише рік, а Порошенко вже зміг. Так, Зеленський здувається. Монобільшості нема і зміна ляльковода нічого не вирішить.

Замість руки Коломойського за ниточки смикає рука Ахмєтова. І нікуди не поділися щупальці Кремля, які все поступово захоплюють.

Але всі чудово знають, що Ахмєтов є тим олігархом, який може домовитись зі всіма. Зеленський не його перший і не останній кишеньковий президент.

Як казав колись класик «За державу обидно».