Алєксандр Усік та Васілій Ломаченко — просто феноменальні персони. Вони успішно пробивають дно і доводять, що вони не українці. Усік і Ломаченко — малороси, колаборанти, запроданці та агенти Кремля.

Боксери знялися в російському документальному фільмі «Здравствуй, брат, Христос Воскресе!». В якому вони розповідають про дружбу з російськими спортсменами і розмірковують про те, що «ми — адін народ».

А я вже й почав забувати, що українці й росіяни — один народ (сарказм).

У нас же так багато спільного з росіянами, які нищать все українське, які вважають «украінскій язик тєлячєй мовай».

Із тими ж росіянами, які впродовж століть переписували нашу історію й нівелювали досягнення українців, приписуючи їх росіянам.

Тими ж росіянами, які не вважають Україну незалежною державою, адже для них ми є частиною росії.

Ломаченко в цьому фільмі заявив, що не може перестати спілкуватися з росіянами, бо йому сказали, що це країна, яка воює з його країною. Це не вкладається в голівці Васі.

По суті Ломаченка, ми є один нарід. І з дитинства у Васі не було розуміння кордонів та поняття росія, Україна, Білорусь, що це інші люди. Бо ми ж усі живемо на одінй Землі, йопта!

Алєксандр Усік заявив же, що вони з хлопцями, які живуть на Московії, тренувалися разом, їли кашу з однієї миски й пили чай з однієї чашки.

А зараз, бачте, хтось ділить портфелі, а Усік має ділити дружбу з тими людьми? Та він буде дружити, йому все одно, що його хейтять.

Тільки Алєксандр не розумію, що їсти з однієї миски та пити чай з однієї чашки — не надто гігієнічно. І що йому ніхто дружити не забороняє.

Мені глибоко плювати, з ким Усік і Лома товаришують і спілкуються. Мене бісить те, що вони відпрацьовують методички Кремля зі знищення України й повернення back in the USSR.

І впритул не бачать очевидних речей. Що їх використовують задля реалізації «русскава міра». Бо коли медійна персона каже, що війни нема — її слухають мільйони і думають так само.

Якщо для Саши і Васі скрєпи і дружба важливіше — хай валять в рашку і там розповідають про православ'я. Хай там розповідають, що під час пандемії COVID-19 треба йти до церкви і причащатися.

І, ви знаєте, на їхньому фоні Ракицький виглядає доволі пристойно. Так, скажу дивну річ, але він більш адекватний за цих персон. Адже Ярослав поїхав грати в РФ і все. Сидить там тихенько й не сере на ТБ про братні народи.

Мені соромно, що такі люди виступають на змаганнях під моїм прапором. Мені прикро, що вони виступають під стягом, за який гинули люди на Майдані й досі гинуть на війні. На війні з «братньою» росією.

І якщо вже Ломаченко й Усік не вірять у війну проти росії, то хай поїдуть на фронт і запитають у захисників та захисниць України. Хай запитають рідних та близьких загиблих українців від путінських куль і снарядів.