Звільнили, вигнали, відвернулися від нього. Але ні, Сергійку Сивосі плювати. Він далі продовжує срати ротом.

В інтерв'ю Бацман Сивохо заявив, що військове вторгнення РФ на територію України та окупацію Криму й частини Донбасу — це не головне.

Ні, це другорядне. Головна проблема — «війна в головах українців».

«У мене немає бажання закінчувати війну в голові Володимира Путіна. Я хочу закінчити війну в головах жителів України», — заявив Сивохо.

Коли ж Бацман уточнила в Сивохи, чи не думав він, що війна триватиме доти, поки х*йло не виведе свої війська з території України і не звільнить окуповані землі —

Сивоха відповів, що «Під гнітом пропаганди всі ці 6 років, як з тієї, так і з цієї сторони, невже ви не вважаєте, що їм потрібно буде якось привести в порядок голову і якось жити один з одним?».

Тобто, рашка піде — то поф, проблема ж у головах людей. Російські війська і зброя тут ні до чого. Це не вони вбивають наших воїнів. Конфлікт у головах самих українців.

Потім Сивоха хотів згладити свою позицію. Проте знову повторив тезу кремлівської пропаганди про громадянський конфлікт в Україні.

Як же ці тупоголові лобісти Кремля задовбали вже. Перемир'я бубочки чи не щодня губить здоров'я і життя наших захисників і захисниць, але то все фігня. Конфлікт — він у головах.

Джерело — https://bit.ly/3ff54wi