Уже чекаю, коли «плюси» почнуть мочити Зеленського і ко. Ті самі «плюси», які зробили все можливе для приходу малоросів, недоумків та лобістів Кремля в українську політику.

Але ж не одні «плюси» дали Зеленському і його «маю право на помилку» команді очолити Україну. Доклалися до цього й 73%, які повірили в те, що комік, який зіграв преЗЕдента в утопічному фільмі, зможе очолити воюючу державу.

І тепер ці #нелох та інші прихильники русскава міра, які прагнуть знищити все українське, а нас — українців — загнати в ярмо Кремля — вершать долю держави.

А в активних прихильників і лобістів Зе!команди поступово починають розплющуватися очі. Сьогодні вночі мадам «мова не нагодує» Наталія Мосейчук не витримала й написали гнівний пост.

Мосейчук написала пост-обурення, в який вклала ненависть до ресторану «Велюр» Тищенка, який працює попри карантин. Її також обурило, чому ж правоохоронні органи ігнорують роботу ресторану?

Пані Наталія задається питанням, чому ресторан Тищенка працює, а сотні інших бізнесів, які можуть збанкрутувати — не працюють?

Те саме питання можна поставити і щодо #Епіцентр — великий бізнес, який так само працює, поки малий і середній бізнес зникає з ринку.

Зате копи будуть в'язати власника кав'рні, який готував каву на виніс, штрафувати на 17 000 грн чоловіка, який зайшов у маркет без маски, поки влада тоннами їх вивезила з України, і ловити плавця в Дніпрі, який хоче портапити на спортмайданчик.

Для картинки ж треба, бо звільнять через невиконання плану. Так само й Венедіктова злила #справуГандзюк. Бо гаспажі в #hublot треба результат показати, щоб Зеленський не звільнив її.

Тому так — будуть вони тягати Порошенка, В'ятровича, Чорновол та ін, щоб показувати «нелоху» картинку. Як і Аваков, який запроторив за ґрати Антоненка, Кузьменко та Дугарь — заради результату. І Стерненка вони не облишать, якби абсурдно це не було.

Ці клоуни дають все більше приводів запасатися попкорном. Вони творять і витворяють дурню, яка напряму загрожує нашій державності. Лобіюють інтереси олігархів, які лишень через заборону покидати Україну змушені тут сидіти під час пандемії й лікуватися в наших лікарнях.

І «плюси» таки почнуть мочити Зеленського. Гарант не розділяє інтересів олігарха Коломойського, який прагне для України дефолту, а для себе — повернення Приватбанку чи компенсації за націоналізацію.

Володимир Зеленський поступово стає на сторону іншого олігарха Ріната Ахмєтова. Як мінімум, підтвердженням цьому є походи Зеленського на його канали. Як от велике інтерв'ю Зеленського Савіку Шустеру на «Україна 24».

Тож монобільшості вже немає. Адже у фракції «Слуга народу» присутнє активне лоббі Коломойського — Дубінський, Бужанський, Василевська-Смаглюк та ін. Частина слуг досі за Зеленського. Проте є й такі, що склаадають сіру масу й не визначилися.

Лишається відкритим питання, що переважить шальки терезів у невизначених — майбутнє України чи гроші олігархату?

Левко Лук'яненко якось сказав, що не варто неооцінювати важливість одного депутата. Адже один голос — 226-й — і закон прийнято.