У президента України Володимира Зеленського складні відносини з жінками.

Не буду вдавати з себе психоаналітика й шукати в глибинах його свідомості фалічні символи та причини зневажливого ставлення до жінок. Лише переповім декілька політичних випадків ганебної поведінки з протилежною статтю.

На перший рік президентства Зеленського припало багато випробувань. Значно більше, ніж він очікував. Тому президент набрав кілька зайвих кілограмів і почав говорити про втому.

Довготривала війна. Потужний суперник на президентських виборах. Багато факапів минулого, про які ніхто не забуває. Неготовність бути президентом воюючої держави. Некомпетентність у державницьких процесах. І ще багато іншого.

Зеленський дуже швидко здувся і не витримує тиску. Найяскравіше це було помітно на фото з 5-м президентом України на засіданні Верховної Ради щодо відставки Рябошапки.

5e92ea18bb13d.jpg

І якщо порівнювати президентів Порошенка й Зеленського, то 5-й почав втомлюватися під кінець терміну. Зривання шапок з голів українців і сексистські висловлювання щодо журналістів. Згадайте, за «дорогеньку» Порошенка готові були лінчувати.

З вуст Зеленського сексизм полився у перший рік каденції:

— «Ви ж не жінка, ви людина серйозна».

— «А для туристів, вони казали, що в Україні дуже красиво, дуже смачно і дуже вродливі люди, особливо жінки. Так це все є і воно залишається нашим брендом».

Але більше вражають не висловлювання, а дії президента. Якщо точніше — проти кого він чинить репресії.

Софія Федина і Маруся Звіробій

Проти народної депутатки Софії Федини та волонтерки Марусі Звіробій ГПУ відкрила кримінальне провадження через «заклики до вбивства і державного перевороту».

У відео-трансляції Федина і Звіробій різко розкритикували манеру спілкування Зеленського з добровольцями й ветеранами у селищі Золоте перед розведенням військ.

Це тоді, коли Зеленський назвав себе «не лохом» і нагадав, скільки йому років. Федина і Звіробій же розкритикували поведінку президента на фронті й неповагу до захисників України.

Президента це так образило, що він не став миритися з подібними висловлюваннями активістів. Як бачимо, утиски активістів — яскрава ознака режиму Зеленського: Кіберальянс, Антоненко, Дугарь, Кузьменко, Стерненко.

Тетяна Чорновол

О 6-й ранку 10 квітня в будинок активістки Євромайдану й екснардпки Чорновол прийшли з обшуком співробітники ДБР.

Станом на вечір цього ж дня ДБР вручило їй підозри за 8-ма статтями. Вісім статтей, Карл!

1) ст.115 умисне вбивство з кількома обтяжуючими обставинами — вища міра покарання (пожиттєво);

2) ст.170 перешкоджання діяльності Партії Регіонів — 3 роки;

3) ст. 294 організація масових заворушень що призвело до загибелі людей — 15 років;

4)ст. 146 позбавлення волі або викрадення людини — 5 років;

5)ст. 122 умисне тілесне середньої тяжкості — 5 років;

6) ст. 121 умисне тяжке тілесне ушкодження з обтяжуючими обставинами — 10 років;

7) ст.125 умисне легке;

8) ст. 126 побої та мордування з обтяжуючими обставинами — 5 років.

Більшість звинувачень стосуються однієї і тієї ж події, що трапилася 18 лютого 2014 року, — підпал офісу Партії регіонів у центрі Києва, на вулиці Липській.

Особливо неочікуваною в цій ситуації стала позиція очільника МВС Авакова:

«Господин Бибиков, я был тоже на Майдане 18 февраля 2014 – я такой же как Таня – приходите ко мне, жду. Попробуйте.

А лучше подите к черту с госслужбы, или к Януковичу обратно. Не мешайте президенту отстраивать страну. И так непросто!» — уривок із поста Авакова на Facebook.

Той самий Аваков, який

— підтримує Зеленського,

— стромляє свого носа у непідвладні йому сфери,

— ініціює відправку допомоги Італії у боротьбі з коронавірусом, бо має там віллу,

— перевищує свої повноваження,

— за першої можливості демонструє свою силу перед Зеленським.

Той же Аваков не зміг змиритися з утисками адвоката Януковича Бабікова в бік Чорновол і публічно висловив своє невдоволення його діями.

Замість висновків

Дуже влучну думку щодо останніх подій вислова журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва.

«Щоби зараз не садили Чорновол, Стерненка, Кузьменко та Антоненка — треба було ще в 2014 саджати Портнова, Лукаш, Кузьміна. А не домовлятися з ними по прокуратурах за кросівки баленсіага», — з поста Марини на Facebook.

Петру Порошенку не треба було грати в толерантність з прибічниками Януковича. Їх усіх треба було посадити. Реформувати судову систему і за вироком незалежного суду засудити до позбавлення волі. Чи хоча б заборони обіймати державні посади і брати участь у політичному житті держави.

5 років минуло й проросійські сили знову реваншують з новою силою. А допомагає їм у цьому потужна медійна система кума х*йла Віктора Медведчука й сам Володимир Зеленський.

Репресії щодо захисників, активістів, волонтерів і повернення України в лоно Російської Федерації — це ознаки Режиму Зеленського.

Не Коломойського чи Портнова з Єрмаком, а саме Зеленського. Лише Володя з 95-го кварталу винен у цьому.

Особливо цікаве припущення щодо поведінки Зеленського висловив Богдан Процишин:

«спостерігаючи за Вовою, — здається що у дитинстві його пиздили

спостерігаючи за тим, проти кого відкривають справи, — здається що у дитинстві його пиздили тьолки», — з поста Процишина на Facebook.

І насправді цікаво, що ж такого сталося з президентом України Володимиром Зеленським у дитинстві, якщо він так не любить жінок?