Нові Санжари і карантин показали, що пробити дно дуже просто. Проте ще більше вразили українці, які 29 березня повернулися з В'єтнаму.

Вони відмовилися від обсервації та вирвалися з будівлі аеропорту «Бориспіль».

«Прорвали, сука, їб*чу оборону», — як висловився один розумник.

«Нас незаконно утримують на території», — також заявив цей молодик. Багато українців чомусь вважають, що в них є лише права, а в держави — обов'язки. І дотримання законів і обов'язкових заходів щодо боротьби з коронавірусом — це пшик, це не обов'язково.

«Їб*чая Украіна» — ще одна крилата фраза цього тіла. Це так милозвучно. Тепер я знаю, де живу. В їб*чій Україні, громадяни якої плюють на обсервацію під час пандемії та наражають оточуючих на небезпеку.

І найсмішніше те, що цих людей повернули на Батьківщину БЕЗКОШТОВНО. Тобто цей виродок повернувся в «їб*чу Україну» на шаріка.

Потім цей «патріот» виправдовувався і вибачався за свою фразу. Мовляв на емоціях, від перевтоми і його фразу ВИРВАЛИ З КОНТЕКСТУ. Як же, бл*дь, ці вирвані з контексту заїб*ли, чесне слово.

P.S. Оголошую фразу «це вирвано з контексту» офіційною ознакою влади Зеленського та ідіотичних фраз і вчинків найближчих років.