Українське суспільство розділилося на 2 частини. Одні — прихильники Зеленського, інші — прихильники Порошенка.

Інакшого нема, іншої позиції не може бути. Ніхто не може бути проти Зеленського і Порошенка. Ніхто не може критикувати їх обох, лише когось одного.

Не можна підтримувати Зеленського і не бути противником Порошенка. Неприпустимо критикувати Зеленського і не бути прихильником Поршенка. Інакше — тебе заклеймують, прив'яжуть до палі, розчахнуть на вербі.

Або одні — якщо ти не зізнаєшся у любові до сивочолого гетьмана. Або інші — якщо ти хоч криве слово скажеш про відсутність зарплат у вчителів по $4 000, чи відсутність посадок.

Особливо, якщо ти скажеш, що ти не згоден із твердженням «какая разніца?», або що зупинка російських військових — заслуга не лише Порошенка.

Не можна бути прихильником одного, якщо ти не є противником іншого. Не можна критикувати одного і не вихваляти іншого.

Є лише зрада, або перемога. Перемога, або зрада. Ніяких зрадницької перемоги чи переможної зради не існує.

Або «Армія Мова Віра», або «Зробимо їх разом». Інакше не може бути.

P.S. Реально, це вже починає діставати. У людей просто мозок плавиться. Вони іншої сторони тупо не сприймають.

Мені не подобається Зеленський. Взагалі. Він комік про хохлів і президент-малорос. Але люди його вибрали — це факт. І нам усім з цим жити.

Тільки не треба ж людей клеймити. Нам і далі жити в цій країні, захищати і будувати її пліч-о-пліч. І якщо ми будемо тупо мочити одне одного — цим вправно скористається ворог.

Спочатку я був прихильником Порошенка, бо альтернативи не було. Але потім він скурвився і почав творити хєрню. Так, зробив Порошенко для української державності дуже багато. Але потім він перестав мені подобатись.

Зеленський і його Слуга народу мені взагалі не подобались. Але люди йому повірили. 73% прогосували за Зе. І це факт, із цим уже нічого не зробиш.

P.P.S. Я пішов на марш добровольців як противник політики Зеленського і його команди, а не як прихильник Порошенка.

Не треба думати, якщо мені не подобається президент Зеленський, то подобається президент Порошенко.

P.P.P.S. У мене на плечі тризуб. Герб України, а не порохоботів чи зеботів. Я люблю Україну, а не Порошенка чи Зеленського. Я противник не Зеленського чи Порошенка, а Путіна. Я критикую Зеленського, так само як критикував свого часу Порошенка. Бо є за що.