Ще під час подій у Луцьку, щось мене муляло з тим терористом, а потім з тим полтавським, геть збило з пантелику. А сьогодні всьо встало на свої місця.

Коли розумні люди казали Бубочці не пхатися в ту луцьку фанаберію, я ніяк не міг збагнути, якої мами? На дідька воно полізло з тими перемовини і відосіками. Якби той хлоп з автобусу не повівся на це усе, і таки почав відстрілювати заручників, з останнім пострілом, хоч би він був один, Зеленського, як Президента, фактично би вже не стало. Якщо, він не був впевнений, що терорист фейковий, то навіщо так ризикувати? А ризик величезний був. Тоді Бубочка ідіот, що таки є правдою, або ризику не було зовсім і терорист був фейковий, якого той самий Аваков, разом із Кирюшею Тимошенко підписав на цю феєрію.

Далі історія з Рембо полтавським мене трохи збила. Так, як діяв хлоп і діяли аваківські виглядало як справжнє:трохи бездаховий відморозок та бідосі поліціянти. В решті решт так воно і було.

Але сьогодні все стало, як мало бути. Банківський узбек — це другий замовлений терорист, будуть і ще. Якщо Луцького замовили для Бубочки, задля демонстрації, що він «самый человечный человек», то узбека замовили вже для Шаріка та Медведчука, бо треба першого затягнути в Київ раду, а другому підняти рейтинг на телеканалі так, щоб він на місяць став найрейтинговішим, бо худобі в серпні нема на що дивитися, а зараз цю історію і свою в ній участь вони будуть обсмоктувати до кінця літа.

Коли професіонали казали про Скриньку Пандори, яку відкрило наше зелене ніщо, вони мали на увазі, що зараз піде лавина терактів, бо в країні купа людей з геть відбитими мізками, які надивившись, «що так, таки можна» почнуть ото усьо...

Але професіонали не були готові на терористів, яких різні політики будуть замовляти напередодні виборів. Таке, навіть в мою хвору голову погано вкладається.

І да, ця забава тільки но почала свій шлях з піраміди української держави...