Ок, передісторії цих справ знають усі. Але! Майже ніхто не каже, про те, чому вони взагалі виникли. Та я знаю, що то усьо Порошенко накрав та назраджував,

Але ніт.

Це тому, що ви обрали собі президентом ідіота.

Так так — ідіота звичайного, пересічного.

Воно саме визнає, що воно вкрай образливе. Коли ти блазень і коли тебе купляють на корпоративи пореготати, а потім таке сталося, що тебе зробили президентом, то ти погано сприймаєш тих хто тебе купляв, а у нашому випадку це перетворюється у манію.

Спочатку ти через зашкварених русофілів зливаєш плівки, які як ти вважаєш доказують зраду того, кого ненавидиш на патологічному рівні, не думаючи, що то зачепить стосунки з американцями. Не думаючи, бо Єрмак, що є головним планувальником цієї операції, скорше за все у кооперації з московитами, не сказали тобі про це, як не сказав і про наслідки. А потім, отримавши по макітрі від американців, істерично намагаєшся приховати цю історію за чимось гучним і нахабним. І от тут виникає кейс з картинами. Він такий само порожній, як і плівки, до того ж, за браком часу, геть не підготовлений.

Геніальна прокурорка відкриває справу про держзраду, суддя Вовк, на кандидата у президенти США, а ДБР, після музею, відосіком кличе 5го на допит вже «за фактом можливого незаконного використання спеціальних технічних засобів отримання інформації, що може заподіяти істотної шкоди державним інтересам». Тобто вони хтять спитати, чи не писав себе Порошенко, щоб потім передати плівки тому Деркачу...

Ви там всі з переляку геть мозок втратили??? Таке враження, що ОП отримав свіжу партію коксу...

Через те маємо те, що маємо.

Порошенко виглядає жертвою твоєї ненависті і політичних репресій, ти підтверджуєш, що ти ідіот, а Україна — країна, що втручається у вибори у Штатах... Бінго!!!

Московити радіють, ти весь у лайні і що нам всім з цим робити, незрозуміло від слова «зовсім»