Незважаючи на те, що мене виключили з «Клубу», мабуть, щось таки я накоїв))) чи за честь прокурорки хтось переймається занадто, але менше з тим...

Так от, я наполягаю, що Зеленський не встигне як Віктор Хфедорович. І не через те, що воно пихатий кретин, і навіть не через те, що його ніхто не прийме, навіть московити, навіщо їм здався мабуть єдиний в світі ідіот єврей, вони вже ідіота українця пригріли, та той їм хоч гроші привіз, а з цього який зиск? Він не встигне, бо йому ніхто не скаже, що вже час, хлопче, а без того воно не второпає, що вже потка прийшла.

От таке ви собі наобирали, то вже настав час прибирати, жити у багні, нехай воно і зелене — не є доброю українською традицією, то кацапи більше полюбляють.

І головне! Усім, хто волає про понівечений знищенням каштанів, Київ, я б порадив набрати у гуглі: «Вирубка каштанів» і почитати, чому їх треба було зрубати, чому їх попиляли практично у всій Європі і більше не садять, практично неможливо їх засадити і виростити у сучасному мегаполісі, а потім пійти і настукати по макітрі Гордону, Пальчевському, Кличку не раджу))) та всім іншим, тим що меряться і обіцяють «вернуть символ Киева киевлянам».

Це я ні за кого не агітую, просто мені набридли ці зойки і йойки про втрачене місто чи щось там ще.