Зебіли, з ними і їхнім «правом на помилку» , все зрозуміло, на це непорозуміння навіть ляпати по клаві немає сенсу. Ідіоти обрали кретинів, то таке...

Але ж останні соцопитування, яскраво продемонструвало, скільки в нашій Богом обраній країні населення, зовсім без місків.

Дані КМІСу:

46% опитаних вважають, що влада успішна в протидії епідемії коронавірусу, 43% — притримуються думки, що неуспішна.

Тільки 12% українців думають, що влада успішно впоралась с забезпеченням лікарень достатньою кількістю тестів на коронавірус, 65% вважають, що влада була в цьому неуспішною.

12% респондентів сказали, що влада успішно впоралась с забезпеченням медиків України засобами індивідуального захисту; 70% учасників дослідження вважають, влада не впоралась з цим завданням.

14% опитаних кажуть, що влада успішно впоралась із забезпеченням населення засобами індивідуального захисту; 80% притримуються думки, що влада з цим не впоралась.

14% українців думають, що влада успішна у справі запобігання можливих економічних труднощів в Україні, пов'язаних з епідемією коронавірусу, 66% опитаних думають, що влада неуспішна.

Тобто, більшість вважає, що влада не забезпечила ні лікарні, ні людей, ні країну в цілому нічим, в справі боротьби із пандемією.

І практично більшість вважає, що влада в цілому справляється із пандемією.

Дехто з того сміється, але тут треба плакати і панікувати. Коли навколо тебе більшість неадекватних, неспроможний до мислення і хоча б мінімальної оцінки наслідків своїх вчинків людей, треба панікувати.

Ви дійсно вважаєте, що цим людям можна довіряти обирати владу???