Уся ця зграя бубочкиних підспівал, які бачать що вони наробили разом з нашим ідіотичним «нарідом», зараз не уявляють як примастити сраки, але в один голос репетують про «Бубочка хороший, то боярє плохіє».То скоро пройде і вони почнуть і бубочку топити. Та то таке.

зараз основний тренд — як бубочка геніально промовчав і не гримав своїми маленькими кулачками на Іран. Не хотів дратувати і боявся, що буде зарано.

Вони ж усі розумні, Романенки ті усі, Биязеви, Куси і решта під@расів, всі читали Вікіпедію та ще, можливо по 2 книжки. «правільное решение!» «не дразнить гусей», «а вруг путин обидится?». «Единственно возможное верное решение»...

Бляді ви нерозумні! Разом із своїми «Хвилями» та «Інститутами майбутнього»

Іранці подивилися на наше чудо зелене, все про нього зрозуміли і готуються до того, щоб відправити нашу бубочку у пішохідну еротичеу мандрівку з його забаганками про компенсації і решту чорних скриньок...

https://www.pravda.com.ua/news/2020/01/15/7237483/

Якщо ти звичайне чмо, бовдур і лялька, а до того ще і Президент країни — до твоєї країни так і будуть ставитися! Так, пане Yuriy Romanenko? Ви ж про чмо уже добре знаєте, як воно їм бути?