А чого ви від отого чекали? От справді, ви дійсно вважали, що воно Президент України, українців? Ви дійсно так вважали? Тоді ви його заслуговуєте.

Зараз з'явилася купа дописів пояснюючих, що воно набовкало не так і що воно мало сказати, щоб бути Президентом, лідером українців. Люди, ви не сповна розуму, якщо уявляєте, що оце от може стати таким.

От уявіть собі, завтра хуйло вирішить, що було б добре трохи прискорити події, прискорити процес перетворення України на малоросію. І то лугандонське шаламаття почне операцію по приєднанню територій, які вони вважають «окупованими бандерівцями». Тільки силами тих двох бригад, що в лугандоні. Що Бубочка, той що президент та верховний говнокомандувач буде робити? Воювати? Воно ж вам вже сказало, що ніколи не надасть наказ стріляти. Що ви, ми будем з цим робити. Волати до світу, що біда нас б'ють? Світу то до дупи. Бубочка подзвонить привітатися до хуйла? То воно може. А ще віддати наказ відвести війська і стратег Хомчак його підтримає.

Ок, ЗСУ і добробати заб'ють на Бубочку і Хомчака, покришать ту хєроту з втратами і ріками крові. Хуйло ж на тому не зупиниться і буде за своєю логікою правий. Руське мір і вся та сама хєрня. Добре, відіб'ємося від хуйловських реулярів. Про ціну я вже не згадую...

Що нам з тим усім, що бажає миру робити? Вони не зміняться. Вони далі будуть бажати миру.

Все, не хочу про погане. Свято чи ні?))

Нажаль в мене немає для вас нічого доброго, щоб побажати.

Не загиньте, бережіть себе!