Мені дивно з того, як той пролетаріат з КР, діставшись до корита жере свинячим кшталтом. Крадійство, гроші, безпутство — полюбляють тишу. То пролетарське підмоскалене бидло, робить то усе таким чином, що чути навіть на Місяці. Всі розуміли, що оте зелене шаламаття, дерется до влади, лише для сісти верхи на ті грошові потоки, що створено було ще за царя Гороха Кучми, але хто їм сказав, що то треба так робити, щоб про то дізнавався весь світ?

Коли ви крадете, то не треба то показувати представникам МВФу, вони того не розуміють. Вони ж не пацаны з КР.

Бубочка «у постійному контакті» з хуйлом, то ж по пацанськи. Бидло то розуміє і плескає. Бубочка привезе бидлу «мир» і «найдешевший газ в історії» з Нормандії. Бидло захлинеться від щастя у власних шмарках. Бидло не розуміє, що саме Бубочка віддасть за то, бидлу то до дупы. Бидлу треба, щоб було що намастити.

Да, я зрадофіл.

Зрадофіл, бо вже бачу поцілунки з московитами та волання про те, які ми були дурні, що пішли проти братів.

Майдан кажете?

Можливо. І буде нам тоді війна. І мабуть то буде краще, ніж «найнижча ціна в історії». Бо якщо 13000 смертей нас не навчили, то мабуть треба переходити на інший левел цифірь.

Нема про що писати стало. Бидло нажаль не згине, а ті, кому ще потрібна Україна, якщо не загинуть боронячи її, то покинуть під навалою орди і бидла, що є поряд...

Бидло не дивується, воно жере.