Зазвичай я не пишу ані про Порошенка, ані про Зеленського. Це всього лише розмінні фігури які в тій чи іншій мірі щось зробили для країни і най про них пишуть історики, якщо буде про що. Мене більше хвилює соціальна психологія отого усього нашого українського «наріду». Яким чином ми є такими які ми є? Які мотиви того, що ми робимо і які наслідки тих роботів.

Але щось сьогодні мене перевернуло. Послухав відосік Президента про формулу і зрозумів, що мир (так як він промовляє це слово, мабуть викликає оргазм у більшості його прихильників), то не є ціль усього того, що відбувається. Вся та маячня, яку він ніс, про кордони, неможливість проведення виборів під дулами та інше — то все для заспокоїти людей.

Пристайко, коли його запитали, а що Президент буде робити, якщо на умови Зеленського (червоні лінії) на тій самій зустрічі у Нормандському форматі ніхто не погодиться? Чи є план «Б»? Пристайко на «голубом глазу» каже -" Ну ні, то ні".

Правда???? ви дійсно вважаєте, що ті всі поважні президенти і канцлерка підняли свої дупи і поїхали зустрічатися з "бубочкою" щоб задовольнити хотілки бубочки?

Хлопці або ідіоти, або вся ця маячня з формулою — операція прикриття чогось дійсно важливого. Важливого для кого, спитаєте ви? Не знаю, байдуже, тим більше, що інтересантів може бути не один. Прикриття того самого Коломойського з його оборудками з кацапами по електриці та вугіллю, з ним же по Привату, з подальшим дефолтом, протягненя земельного закону, здача України хуйлу якимось іншим чином ніж за формулою того бідного Штайнмаєра, наприклад збурити народ на Майдан і запросити хуйло допомогти, ви ж хочете миру. І в цей раз хуйло вже не забариться з братньою допомогою. Це прикриття, ще й тому, що в усій конструкції, про яку вони кажуть, немає однієї штуки — сенсу.

Перемовини між ворогами неможливі, перемовини можливі між друзями, колегами, супротивниками, але не між ворогами. Вороги не мають ні одної цілі, що співпадають. Цілі ворогів або протилежні, або філософські (на кшталт — вбити один одного).

Хіба, що тільки Зеленський не ворог хуйлу.

Ну тоді нам потка друзі, ми не маємо жодного шансу.

Але це ми зробили самі, не ми, малороське бидло, але ми то усьо допустили. і в тому наша провина.