Цей ваш президент, ті всі представники зеленої команди , представники нового уряду почали говорити. От чесно — ліпше би вони мовчали. Президент, який збирається обговорювати питання, про які не має жодної уяви, прем'єр, який пропонує канал від Балтики до Чорного моря і 8% економічного зростання, парламентарі, які відмовляються від інструкторів НАТО і голова МЗС, який проводить місцеві вибори включаючи лугандон. Решта, дрібота, пропонує розмовляти, позитив і конструктив, але ніхто з них не пропонує розмовляти про що, не каже в чому позитив і до чого прикладати конструктив.

Всі ці хлопчики і дівчатка не мають нічого, що вони можуть запропонувати українцям від слова зовсім. Вони питають в Українців: а що ви хочете? Українці в ступорі. Вони ж хотіли тарифи, зарплатню, і пєрєстать стрілять, а їх питають що треба для цього зробити...

Суцільна катастрофа... Треба перестати то усьо дивитися і слухати. Нажаль країна бере паузу. Не знаю на скільки років, або десятиліть, але процеси вже незворотні.