«Ми зустрінемось у Норманському форматі у вересні»(с) «...будемо обговорювати План Штайнмайера»(с) — Поважний пан Президент, а тобі вже втлумачили, що то воно таке є — план того Шайтанмайера? Те, яким чином ти це говориш, показує тільки, що ти не просто не разумієш про що це, а ще й до того не в змозі вимовити.

Чому він так поспішає? Той, що поважний пан Президент. Бажання " просто перестать стрелять" (с), — то да, піар — немає сенсу, рейтинг ще декілька місяців буде у приємних межах, людське бажання повернути полонених — можливо, але що ти взмозі запропонувати хуйлу? В тебе нема нікого, хто був би хоч якимось чином важливий для московитів. Що ти, пан Президент хочеш віддати? Думати, що Україну, я не хочу, до того ж не всі такі ідіоти як ти, відчуття самозбереження в когось таки є серед того зілля. А от газ...

От те, що може запропонувати наше щурятко!

19 вересня початок перемовин про транзит газу. На сьогодні Україна має дуже сильну, фундаментальну позицію! До того ж,завдяки тому, що Польща нахилила Газпром у коліноліктьову позицію, з Газпромом можна робити якщо не все, то десь біля.


Хуйло, як завжди, для того, щоб показати свою значущість, активізує обстріли, а може і наступ, під час Норманської зустрічі. Воно так себе зручніше почуває, тим більше що наш "говнокомандувач" до всрачки боїться будь якого загострення.

І от тут ми повертаємось до "просто перестать стрелять".

Ті троє залюбки пояснять маленькому, як то добре контракт на рік, газ напряму від Газпрому "со скидкой" (від кого скидка, від чого?), ніякої компенсації за втрачені плюшки...

Погодиться...Аж бігом!

"надо ж просто перестать стрелять"(с)