Рано чи пізно Зеленський пійде. Бажано якнайскорше, але поки що це без великої крові малоймовірно. Так от, коли воно зникне, в тих, хто прийде після нього основним і чи не найважчим завданням буде психіатрична реабілітація українців.

Перемога Зеленського та його отари, це технологія яка використовується в різних сектах. Ті, на кого вона спрямована, втрачають можливість тверезо оцінювати реальність, стають керованими і неспроможними чинити опір тим, хто ними маніпулює і вкрай агресивними до тих, хто не з ними. Спілкуючись з адептами секти Зе, чуєшь від них 10 — 20 стандартизованих фраз на кшталт: нові обличчя, мы всіх зробили, барига, вони пиз@ять ваші гроші... Коли запитуєшь, а що далі? Відповідь — маю надію.

Так от, наступникам Зеленского в перший день отримання влади треба буде заборонити слова «надія і сподівання» . Щоб любий, хто скаже «маю надію» в той самий день йшов в буцигарню. Прирівняти «сподівання» до державної зради. Вибити усіма можливими способами з дурних голів любих українців віру в те, що щось станеться без їхньої роботи і участі. Що'прилетит вдруг волшебник..." і т. р. В той самий час з кожної праски має бути пропаганда праці, освіти, конкретних кроків на сьогоднішній час.

Любі мої українці, не треба сподіватися, що хтось прийде і все зміниться на краще, залиште надію, що хтось зробить вам щастя. Тільки самі, тільки важкою працею і навчанням.

А Зе, воно пройде. Наробить біди, але все одно пройде. А вы залишитись. І вам нести той хрест.