Я тут десь запропонував поміняти, у наступній партії українських бранців, (ви ж збираєтесь їх міняти, так пане Президент?), так от, поміняти їх на пана Зеленського і пана Богдана. Нє, я розумію, що хуйлу вони потрібні в Україні, бо хто ж так зухвало буде паплюжити всі здобутки останніх років і так бездарно здавати країну хуйлу? Але у пана Президента Зеленського вже майже не залишилось обмінного фонду! Все, що було більш-менш цінне Зеленський вже віддав. А кримських татар треба визволяти, а це, щонайменше 130 осіб, купа полонених в лугандоні, також треба щось робити.

Московське #влізувсракунавітьбезмила Вєнік-Ехомоскальский майже у кожному етері волає, що українці відправили на обмін за Сєнцова та інших, купу громадян України, бо ніяк не могли набрати росіян по українських буцигарнях. То, воно, канєшно бреше, але якщо прикинути хєр до носа, у пана Президента Зеленського немає нікого, хто б міг викликати інтерес у хуйла.

5го президента чіпати лячно, бо хоча Ростов недалеко, але не встигне 6й добігти. Для чіпати Порошенка є скажений Портнов, щоб якщо щось трапиться і тестикули будуть стиснуті, можно було б за нього сховатися. Парубій, Кровавий Пастор і решта — то таке, дуже вмовляти прийдеться, щоб взяли..

Так що в пана Президента Зеленського, як у щирого українця, патріота і малороса залишається тільки один козир — це він сам і його мозок, пан Богдан. Геополітичної цінності вони, звісно не мають, зате можуть навчити хуйло грати хєром на піаніні, ще багато чого кумедного і відпочивального...

Ну а що робити, якщо немає нам на що міняти. Такі ми зубожілі.

Хуйло, давай ми тобі Зеленського з Богданом (обрегочешься), а ти нам кримських татар? а? будь людиною!