Нижче два повідомлення, про що вчора говорили Зеленський і Путін:

В пресс-службе Кремля, объявили, что разговор состоялся «по инициативе украинской стороны».

«Дана позитивная оценка освобождению и передаче удерживавшихся на Украине и в России лиц. Акцентирован прежде всего гуманитарный аспект этой акции, имеющей большое значение для нормализации и оздоровления двусторонних отношений. При обсуждении проблематикивнутриукраинского урегулирования подчеркнута важность соблюдения режима прекращения огня, а также последовательного разведения сил и средств на линии соприкосновения», – сообщили в Кремле.

Офіс Президента України

8 ч. ·

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним. Сторони підкреслили, що задоволені результатом виконання домовленостей у рамках першого етапу на шляху до нормалізації діалогу.
Також президенти двох країн домовилися найближчим часом обговорити дату проведення зустрічі в Нормандському форматі. Крім того, йшлося про подальші кроки у рамках Мінського процесу для врегулювання конфлікту на Донбасі.


Я поздоровляю українців із завершенням війни с московією. Ми остаточно перейшли у «внутриукраинский» «конфлікт на Донбасі» сторони прийшли до повної згоди і взаєморозуміння.

найближчі півроку чекаємо федералізації України і повне переведення її у московитській фарватер...

Ви це самі зробили. своїми блять руками.