Але маю дуже глибоке відчуття, що всі оті Зе, у шаленій паніці передзавтра. Не тому, що відчувають якусь дуже велику відповідальність перед народом (своїми зелевовіками) і навіть не тому, що тремтять від жаги захопити і поділити (що, до речі і є основним мотивом), а через те, що вони не знають що їм робити. Розумієте, як і кожен пересічний загарбник, Зе, може бути фантастично ефективним у захопленні будь чого. Чи то каблучка, чи то підприємство, чи то країна. Їм то, зважаючи на кількість ідіотів в країні, вдалося блискуче. Але захопити — то не одне і те саме, що керувати. Так, мабуть Бєня і ще декілька спонсорів, посадили до того кубла декількох розумників, які щось може і вигадають на перший час, а що далі? Що вони можуть запропонувати навіть своєму елОхтороту, щоб ті барани не почали бекати?

Мабуть через то, ми так досі і не почули від них ні стратегії, ні планів розбудови країни, ні навіть не знаємо тих, хто тим всім буде займатися! Перманентні закиди в інфопростір різноманітної, нічим непідтвердженної інформаціі, або якась маячня, від різних їх представників. Про діяльність поважного пана президента на міжнародній арені вже складають легенди, хоча все що воно робило — то те, що пливло за течією, яку йому запропонували вороги-партнери.Чи то вони готують нам сюрприз?)))

І от лячно мені від тих роздумів. Країна виживе, і виженуть підсраку того президента та усьо його Зе, але навіщо було таке робити, щоб потім було соромно за те, що поруч є оті от усі і вони також українці...


\