Всі волання Зе про те, що от от зустрінусь з Трампом, ми долучимо Америку до Норманського формату і все в нас буде добре, бо Трамп же написав твіт, який файний хлоп Зеленський, вчора зіткнулося із заявою американського президента про те, що московитів треба повернути до великої вже вісімки якнайскоріше (24 серпня). І це сталося на другий день після того, як французи (читай Європа) виключили Україну (читай Зеленського) з формату прийняття рішень.

Зе, звісно дипломат так собі, але такої катастрофи на міжнародному рівні ніхто не міг очікувати. А на тлі того, що банда Розумкова зараз займається тільки розподілом посад і захопленням владних важелів, то перспектива збереження України як суверенної держави вже найближчими місяцями стрімко скочується до нуля.

Зе вже почали волати, що нас зрадили, ми не цього хотіли і весь світ під@раси, але коли поважного Президента Зеленського викличуть до того ж норманського формату і просто поставлять перед фактом, що від тепер Україна буде під протекторатом московитів і всі рішення про те що і як робити будуть прийматися там, то вони просто приймуть це як факт, а повернувшись додому знімуть ролик, про щастя яке тепер настане і вже давно треба було «памириться с братским народом». Ну і Свати, звісно...

Зате мир.

Це ж ви здобули?