Скачать видео


Дуже уважно дивився пресконференцію Макрона з Путіним. Про хуйло немає що говорити, воно не змінює свою платівку від 2007 року.

А от Макрона послухати було дуже повчально. Декілька тез:

"Nous parlerons de l"Ukraine, évidemment, où les choix faits par le président Zelensky ont changé la donne."(с)(Ми, звичайно, поговоримо про Україну, де вибір, зроблений президентом Зеленським, змінив гру.)

"Les choix faits par le nouveau président ukrainien Volodymyr Zelensky sont un vrai changement pour la situation"(с) ("Вибір нового президента України Володимира Зеленського — це реальна зміна ситуації")

Un sommet sur l"Ukraine  dans les prochaines semaines (с) (Саміт про Україну в найближчі тижні)

Це така собі водичка, але далі він каже дві фрази: стосовно зустрічі у Норманському форматі "qu"à condition que des résultats puissent être actés" (відбудеться тільки якщо будуть підписані якісь домовленості). І далі : "a précisé que des pourparlers auraient lieu entre les attachés diplomatiques français et russes dans les prochains jours pour tenter de préparer le sommet."(с) (найближчими днями відбудуться переговори між французькими та російськими дипломатичними аташе, щоб спробувати підготуватися до саміту.)

Тобто, це те, про що казали ще після першого візиту пана Президента Зеленського до Франції, що Захід буде домовлятися про Україну без України. А далі Макрон каже, що зустріч будуть організовувати французи та московити, про німців ані слова, про Україну теж. Україна, керована молодим паном Президентом Зеленським, остаточно втрачає суб'єктність і перетворюється на фактор, навіть не на об'єкт — фактор торгів на просунення Макрона у лідери Євросоюзу. Я розумію Макрона. Він дуже амбітний політик і вважаючи на послаблення старої курви Меркель, хоче перехопити лідерство у Євросоюзі. Пана Президента Зеленського використають у ролі хлопчика для за щічку потрухати, та мило попосміхатися. І підписати, що "ми на усьо згідні")))


Наш зелений бовдур в цей час зустрічався з Нетан'яху. Не знаю про що вони говорили, але маю думку, що старий лис Бібі порадів йому не рипатися, коли його за яйці візьмуть на наступному Норманському форматі...


Треба перестати стріляти...

Вони навіть слухати про це не хотіли...