Маю надію, що пані Олена Зеленська, як файна дружина пана Президента Зеленського уявляє собі, що то воно таке є сполошна валізка (іноді кажуть «тривожна», але це якось дуже по криворізьки). Ні ні, не та, коли приходять поліціянти і тягнуть його у буцегарню. Це така валізка, яку Пан Президент Зеленський має не випускати з рук із сьогоднішнього дня. І їздити не гавкати на бурштинових баронів, не в Станіславі брати на понт, щоб вуйко дорогу будував, не в Миколаїв, перейматися летовищем і тим, що його малоросом хтось назвав, а не зупиняючись мандрувати між Берліном, Парижем, Вашингтоном та Лондоном. Через раз повертати до Варшави та Вільнюсу. А Тбілісі має бути тим місцем, де Пан Президент Зеленський, має збирати всіх хто декларує свої дружні стосунки до країни, у якій він має честь бути Президентом.

Я вірю, що пані Олена Зеленська, знає що в тій валізі має бути, крім білизни, приладдя для гоління, та снікерса. А як не знає, то я розповім. По перше там мають бути найліпші, найпрофесійніші фахівці з міжнародного права. Нехай Пан Президент Зеленський наступить важким чоботом на свій гонор і ввічливо запросить допомагати йому пані Зеркаль, пана Порошенка, пана Чалого, пані Климпуш-Цинцадзе, пана Єльченка, тощо.

А ще Пан Президент Зеленський в своїй валізі має мати совість. Пані Зеленська, ви мабуть знаєте де у вас в помешканні, у якій шухляді, ця річ захована. Покладіть її у валізку, будь ласка. Туди ж було б добре докласти відповідальність, якщо відтерти її від пилу. Вона десь там, серед паперів в кабінеті.

І я Вас прошу, докладіть до того всього своє безмежне кохання і терпіння.Йому це так знадобиться, що не Ви і не він навіть у своїх найстрашніших жахах.

Допоможіть йому стати Президентом, не очільником 95 кварталу, не головою колгоспу, як він зараз виглядає, а Президентом України!

Дайте йому цю валізку і з поцілунком відправте у дорогу. Вже час.