Якби він знав, що його чекає після отримання булави, не впевненний, що він би погодився на ці пригоди.

Остання новина про візит Бібі наступної неділі, мала би зірвати пану Президенту дах. До нього, шмаркатого жидика (ні в якому разі не принижую ні єврейський народ, ні пана Президента Зеленського, це термін, хто у курсі, той зрозуміє) з візитом їде сам Бібі Нетан'яху!

Не він до Бібі, а Бібі до нього! Так, Бабин Яр, дата і решта формальних приводів, але з цим візитом щось не так.

По перше — хто є Нетан'яху, а хто таке Зеленський, зазвичай молоді президенти катаються до тих хто вирішує світові проблеми, і Бібі не останній з таких. А тут, якогось дідька, зривається і їде.По друге — які такі важливі справи у відносинах між Ізраелєм та Україною, спонукали Бібі їхати першим? А от це стає дуже інтересним. Що ми знаємо про Нетан'яху сьогодні? тут досить докладно, крім висновків, як на мене:https://focus.ua/opinion/opinions/437045-ukraina_i...

Про висновки і чому я незгоджуюся з ними. Мені щось вдається, що тут все більш складно. По перше Трамп. Зеленський вже марить зустрічу з Трампом і в ООН, і у Вашингтоні. Трамп, не дуже зрозуміло, чи хоче тих зустрічей, чи ні. Ну ви вже всі розібрали на атоми той його твіт, так до згоди не прийшли. І Нетан'яху, міг би бути «рєшалою» у цьому питанні. І по єврейський смузі, і на контактах з Кушнером. Не впевненний, але такий сенс є самий маловирогідний у пас'янсі.

Або, якщо Нетан'яху їде від Путіна, вони мають дуже тісні стосуки, з пропозиціями, це більш можливо, але якось дуже тхне. Путін скоріше відправив би якогось Додона. Бібі — занадто круто. Хіба тільки для того, щоб наш обісрався і з переляку наробив дурниць.

Останнє, що надходить в голову, то дійсно Нетан'яху, щось від Зе потрібно, зважаючи на якісь нестійки відносини з тим самим Путіним у Сирії і Бібі хоче якось використати Зе.

Подивимось. Як відреагують московити, як відреагує (чи промовчить) Зе. Ну і сам візит.

Щось мені не дуже добрі відчуття з цьої здибанки...

P.S. Доречі, от пряма мова від Бібі: "First, I cannot say that I know their problems well enough, and there are enough problems we have here," he said. "Secondly, if I go into this, I may create expectations [on both sides] that I cannot fulfill. So until now, I have politely refused such offers, but since you asked, I will check this option again." https://www.jewishpress.com/news/israel/government...