Заберіть в нього нарешті смартфон, і ні в якому разі не випускайте його «в люди» за кордон!

Нехай їде в Тереблячівський район, або в Хуст, або ще кудись в країні, дрочить місцевих чиновників, це його рівень, це те, що він може файно продемонструвати своїм зебілам і вони будуть щасливі.

Ну не вдається людині поки що міжнародні стосунки налагоджувати, мабуть воно і не навчиться цій справі за ті півтора — два роки, поки буде булавою махати, а от шкоди наробити може стільки, що після нього ще довго прийдеться розгрібати, таще й невідомо кому!!!.

Поїхало воно у Туреччину. Навіщо? Воно, наразі так і не зрозуміло. Те що у «кварталі» відсутні фахівці з протоколу, то не сама біда, хоча й показова. Коли Президент виглядає дурним телям неприв'язаним, не розуміє і не знає що і як йому робити, куди йти і як триматися, це не драма, але блюзнірство і поваги не додає. А от те, що повністю не працюють внутрішні комунікації між ОП та МЗС — це біда. Коли ОП відмовляється, щоб наш хлопчик підписав якісь формальний папірець на екологічну тему, який був узгождений зазделегідь між представниками Варфоломія і МЗС України, то це виглядає абсурдно. Тим більше, що пан Президент самий напросився до Патріарха у гості. Для чого воно туди поїхало? Щоб сказати, що держава не буде мішатися у церковні справи і буде церкву захищати? Чи просто дуже захотілося пообідати з Варфоломієм? Добре, ти не довіряєшь тому МЗС, що поки ще працює. За місяць ти отримаєшь свій МЗС. Якої мами ти поперлося зараз, геть не підготовлений, щоб над тобою сміявся весь світ???

Добре, тебе вдруге запросив Ердоган і стосунки з Туреччиною, то є досить важливий привід підтягнувши штаня терміново нестися на здибанку. Але, хлопче, може б тобі краще було б взяти із собою декілька розумних персон із МЗС, яким ти можешь довіритися і декілька фахівців щоб могли порадити тобі про що з турками можно говорити? Нє, нахєра...

Який, мать твою, ринок землі? Яке, курво, казино???? Що ти верзешь? на тебе люди дивляться і відверто регочуть!!! Що такого поганого тобі зробила ця країна, що ти її так паплюжишь?

Далі, більше. Про те, що Президент Зеленський з повними штанями вчора без дозволу дзвонив хуйлу, то вже всі перетерли, обізвали у черговий раз дебілом і заспокоїлися. А от про те, як він поговорив з Макроном, майже нічого не відомо. А Макрон пообіцявши подзвонити у московію, скорситався цим приводом, щоб запросити Пуйло у Париж у гості, якраз на збіговисько великої сімки. Ти хочешь розповісти, що Макрон з хуйллом будуть говорити про Україну??? Ха ха три рази!!

Президент Зеленский за 80 днів свого перебування на посаді, спромігся зруйнувати всі здобутки на міжнародній арені, які ми мали. Я не здивуюся, що після зустрічи з Пуйлом, Макрон, та разом з ним стара хвойда Меркель, (доречі вона нашого так само відправила у еротичний похід) натиснуть, щоб позбавити Україну безвізу.

Балаканина про буцімто домовленості, які що ті цигани, кочують по містам і континентам без проголошення дат, з американцями на зустріч з Трампом — то є цирк на дроті. Коли підготовкою твого, буцім то офіційного візиту займається не твій МЗС, а якась ліва лобістська компанія, то так до тебе, до ідіота і будуть в світі ставитись!

Не буде у великих дядь і тьоть часу на поважного пана Президента Зеленського! Ніколи не буде.

Люди, ті, що навколо Зе, не пускайте його «в люди», не знищуйте країну!!!