В зв'язку з продовженням карантину, наявністю мудрого керівництва країною і можливим оголошенням дефолту, не чекаючи доки цю функцію візьме на себе Національний регулятор, наш Інститут глобально-стратегічних загальних досліджень (ІГСЗД) розпочинає регулярну публікацію обмінних курсів основних валют.

До вашої уваги курси валют станом на 28.03. 2020 (див табличку).

5e7f41ed362fb.jpg


Тепер всі розрахунки будуть зручними і доступними для кожного українця.

Примітки до таблиці

1. 7,62х39 АК — за основу взято «Барнаул».

2. Сіль — за одиницю взято 1,5 кг. для зручності розрахунків. Це вага однієї найпоширенішої упаковки.

3. Позиція «гривнева маса» поки що працює в тестовому режимі з метою призвичаювання молодого покоління, що не застало 90-ті. А також для осіб, що страждають на амнезію.

Повноцінно ця позиція запрацює, якщо/коли бездушні жадюги з МВФ не погодяться надати Ігорю Валерійовичу (дорогому) 2 гігабакси компенсації за страждання від злочинно-шоколадного режиму, та для антикороновірусного фарбування ларьків у Запоріжській області і буде оголошений дефолт.

Розрахунок для одиниці «гривневої маси» був зроблений методом EXCEL-Big date, шляхом зважування 1 рулону туалетного паперу «Обухів» на аналітичних вагах в нашій науковій лабораторії і перерахунку отриманого результату до 1 кг.

В рамках оголошеного керівництвом курсу на діджиталізацію і програми «Країна в смартфоні», Ви можете щоденно отримувати свіжі зведення на свій телефон і бути на вістрі подій.

Місячну передплату можна замовити в будь-якому обмінному складі-офісі Прикладбанку, комірка №233322233322.

Оплата приймається в будь-якій валюті з розрахунку 2 шт. 7,62х39 АК на місяць.

УВАГА АКЦІЯ! Якщо зараз зробити оплату на рік — один місяць безкоштовно!!! Поспішайте, пропозиція дійсна до оголошення дефолту.

В найближчих планах керівництва Інституту — розпочати переговори з групою спеціалістів методу EXCEL-Big date з команди Д.Дубілєта з метою створення мобільного додатку для перерахунку валют і вираховування, чим зручніше взяти решту, якщо не ділиться націло.

Частіше мийте руки. Коли будете бити в торєц панікьору, вдягайте рукавичку. Слідкуйте за оновленнями нашої системи, робіть передплату.

З повагою,

Керівництво ІГСЗД