Хороша новина зранку.

Завдяки старанням, енергії і міжнародному авторитету нового преЗЕдента Україна почала збільшувати свою територію. А не втрачати, як це було за часів злочинно-шоколадного режиму.

Печерський суд Києва визнав Нідерланди територією України! УРА!!

Це прямо випливає з рішення про встановлення факту неперервного проживання пана Саакашвілі М.Н. на території України протягом п'яти років.
Як відомо, з лютого 2018 по кінець травня 2019 пан Саакашвілі перебував на території Нідерландів (близько одного року і трьох місяців).

Ще невідома реакція євроспільноти і самих жителів Нідерландів на цю приємну для них новину. Також треба проаналізувати похідні юридичні наслідки такого рішення.
Наприклад, з огляду на те, що Нідерланди є країною ЄС, чи можна вважати, що Україна тепер також приєдналася до Євросоюзу? Володимир Олександрович блискавично, без зайвих бюрократичних затримок привів нашу країну до євроспільноти!
Чи оголосять сьогоднішній день державним святом у Нідерландах? Голландці точно зрадіють і не відмовляться жити в європейській Україні з подоланою за місяць корупцією і зубожінням, проведеною деолігархізацією і досконалою судовою системою.
Чи міг хтось уявити, ще пару місяців тому, що новий преЗЕдент, так блискуче і в такий короткий термін зможе провести судову реформу, яку п'ять років не хотіла проводити шоколадна хунта. І що результати будуть такими наочними і вражаючими.
Отож