- Як ви ставитеся до шлангу від фекального насоса?

- Ставлюсь, як до шлангу від фекального насоса.Тобто ніяк. Куди повернуть туди і ллє. Може поле удобрювати, а може в колодязь з питною водою. Шланг не розуміє, що робить, мізків своїх в нього нема.

Це відповідь на пост, що мовляв, коли Бігус зробив сюжет по Гладковському, то ми всі його ненавидимо, а коли по схемам фінансування ЮВТ, то ми всі його любимо.
Це не так. Ненависть надто сильне почуття і якийсь вонючий шланг точно на такі почуття не заслуговує. Гидуємо в руки взяти — так, відсуваємо ногою подалі — так, але ненависть тут ні до чого.
Це доречі стосується і переважної більшості української журналістики, а не тільки Бігуса.

В країні розкручують маховик протистояння і ненависті. Завдання — вибух і хаос після виборів. Якщо це не вдається, то максимальна делегітимізація виборів, виборчого процесу і переможця. Кому вигідно, зрозуміло. Хто б не став переможцем, задача не міняється. Порошенко їм підходить найгірше і тому — «Хто завгодно аби не Порошенко!» Зе чи ЮВТ найкраще, але якщо не вони, теж не страшно. План будуть втілювати за будь яких обставин.
Ось Бігус і працює. Решта штатних лайнометів (лещенки-наеми-гнапи, етс) неабияк зашкварені, а цей свіжий. Розуміє він це, чи ні, значення не має.

І по соцмережам помітно. Так само і ті самі працювали і на виборах в Штатах. Та сама технологія. Тролі сидять за сусідніми столами, прилазять в групу, чи під конкретний пост, влаштовують срач — один за одну сторону інший за другу, піднімають градус. Нічого нового.
.
А злив каналів поставки запчастин для військової. техніки — однозначне паскудство і той хто це зробив покидьок. У ФСБ свято.